Utlånte på farten

Ryan Shawcross (bildet) scoret igjen da Stoke lørdag ettermiddag spilte 2-2 på bortebane mot Lee Martins Plymouth.

Dagen startet imidlertid ikke så bra for Shawcross på Home Park. Etter at laget hans hadde tatt en tidlig ledelse, blokkerte han et Lee Martin-forsøk med hånden og forårsaket dermed straffesparket som førte til utlikning. Keeper reddet først fra ex-Red Sylvan Ebanks-Blake, men var sjanseløs på returen.

Men Ryan Shawcross skulle gjøre opp for straffesituasjonen. Tolv minutter ut i 2. omgang steg han til værs på en corner, og benyttet pannebrasken til å dunke inn sin syvende(!) scoring for sesongen.

Det holdt imidlertid ikke til seier for Stoke denne gangen, for hjemmelaget kom tilbake senere i oppgjøret og fastsatte sluttresultatet til 2-2.

Lee Martin, som i forrige sesong tilbrakte et delvis mislykket halvår i nettopp Stoke, spilte de 74 første minuttene på Plymouths høyrekant før han ble byttet ut.

Nytt tap for Bardsley & co.

Phil Bardsley spilte hele oppgjøret for Sheffield U, men kunne ikke forhindre at gjestene fra Crystal Palace vant 1-0. Dermed fortsetter elendigheten for manager Bryan Robson. Heller ikke på Bramall Lane ser det ut til at han skal klare å få sving på sakene. Laget hans har bare tatt ett poeng på de tre siste kampene, og befinner seg nå på 16. plass i Championship.

Uavgjort for Gibson

Wolverhampton klarte heller ikke denne helgen å vinne en fotballkamp. Darron Gibson spilte hele kampen da laget spilte 1-1 mot svakt plasserte Norwich på Carrow Road. Mick McCarthys temmede og ufarliggjorte «ulver» har nå spilt seks kamper uten seier. Det holder ikke for en klubb som tar mål av seg til å spille Premier League-fotball fra høsten av.

Campbell skadet

Fraizer Campbell, som 2. juledag scoret ett av Hulls mål i 2-0-seieren over Wolverhampton, måtte søndag forlate banen bare 24 minutter ut i hjemmemøtet med Sheffield Wednesday. Erstatteren Dean Windass gjorde imidlertid jobben da han åtte minutter senere satte inn det som skulle vise seg å bli kampens eneste mål.