CR7

Ronaldo-hat trick reddet dagen for United

Norwich så ut til å snyte United for to poeng da de kanarigule gjestet Old Trafford lørdag, men Cristiano Ronaldo sørget til slutt for å redde seieren for Ralf Rangnick og kompani, etter at portugiseren scoret tre mål.

Superveteranen scoret etter syv minutter, men må dele æren med Anthony Elanga. Svensken presset frem feil i Norwich-forsvaret og ga Ronaldo en enkel jobb med å sette inn 1-0.

Senere var det samme mann som doblet ledelsen da han steg til værs og headet en corner i mål.

Norwich ville dog ikke gi seg og da Teemu Pukki fant Kieran Dowell rett før pause sto det plutselig 2-1. Etter pause skulle de gule også skaffe seg en utlikning, da Pukki snek seg gjennom United-forsvaret og satte 2-2 via stolpen.

Til syvende og sist var det likevel uunngåelige Ronaldo som ble helten på Old Trafford. 37-åringen skrittet opp og hamret et frispark i mål via fingertuppene til Tim Krul. Dermed 3-2 som også skulle vise seg å bli sluttresultatet.

Etter tap fra både Tottenham og Arsenal betyr det at håpet om en fjerdeplass plutselig lever i beste velgående igjen på Old Trafford.