Stopper aldri å prøve: Andreas Pereira.

Fantastisk assist av Pereira

DE UTLÅNTE: Pereira stod för en fantastisk assist men det blev en ny förlust för Granada.

United.no håller koll på Uniteds utlånade spelare.

Andreas Pereira gjorde en fantastisk assist men hans Granada förlorade ändå mot Alavés.

Adnan Januzaj startade för Sunderland och Cameron Borthwick-Jackson startade för Wolves, medan Henderson och Joel Pereira satt på bänken.

Wilson och Varela är skadade.

Andreas Pereira (Granada)

Alavés – Granada 3-1

Andreas Pereira fick 90 nya minuter för Granada och han levererade en fantastisk assist till Artem Kravets. Men det hjälpte föga, Alavés vann med 3-1.

Pereira startade den här gången som vänsterytter (han var dock över på högerkanten när han slog assisten till målet). Den första halvleken blev mållös.

I andra halvlek gick Alavés ifrån till 2-0, genom Méndez och Camarasa.

Efter 78 minuter fick Granada hopp. Andreas Pereira vände runt på högerkanten och måttade ett hårt skruvat inlägg in i straffområdet. Kravets kunde enkelt stöta bollen i nät.

Men Granada kunde aldrig forcera fram någon kvittering. Istället kontrade hemmalaget in 3-1 genom Deyverson.

Granada har bara två poäng på sex matcher och är näst sist i tabellen.

Joel Pereira (Belenenses)

Belenenses – Arouca 1-1

Joel Pereira satt som väntat på bänken när Belenenses spelade mot Arouca på hemmaplan. Matchen slutade 1-1, en besvikelse för Belenenses.

Adnan Januzaj (Sunderland)

Sunderland – Crystal Palace 2-3

Adnan Januzaj fortsätter att vara ordinarie för Sunderland.

Det började bra i hemmamatchen mot Crystal Palace. Efter 39 minuter snappade Jermain Defoe upp bollen och gav Sunderland ledningen, efter ett stort misstag av Ledley. Defoe slog till igen efter en timme och Sunderland såg ut att gå mot säsongens första seger.

Men Palace svarade omedelbart och kunde reducera genom Ledley. Kvarten senare ordnade McArthur kvitteringen.

I slutet ville David Moyes bevaka poängen och han bytte ut Januzaj.

Det hjälpte inte, i den tredje tilläggsminuten slog Benteke till och Palace vann med 3-2. Sunderland är nu sist i tabellen.

Cameron Borthwick-Jackson (Wolves)

Wolves – Brentford 3-1

Cameron Borthwick-Jackson fick mycket gott betyg förra veckan. Han fick en ny chans i startelvan, återigen som vänsterback, när Wolves idag hade hemmamatch mot Brentford.

Första halvleken blev mållös men Borthwick-Jackson ska ha imponerat.

I andra halvlek gjorde Wolves två snabba mål genom Teixeira.

Borthwick-Jackson verkar dock inte ha varit lika bra efter paus.

Kaikai reducerade mitt i andra halvlek men på tilläggstid kunde Cavaleiro säkra segern för hemmalaget.

Dean Henderson (Grimsby)

Mansfield – Grimsby 0-1

Dean Henderson fortsätter som reservmålvakt i Grimsby. Vägen till spel blev knappast kortare då ordinarie målvakten McKeown idag höll nollan när Grimsby vann med 1-0 mot Mansfield på bortaplan.

James Wilson (Derby)

Derby – Blackburn 1-2

James Wilson är skadad och medverkade inte när Derby åkte på en hemmaförlust mot Blackburn.

Det går tungt för Derby. De har fem förluster och ingen seger på de sex senaste matcherna och är nu på nedflyttningsplats i Championship.