– Usikker på fremtiden hans

Alan Pardew vet ikke hvor Wilfried Zaha spiller neste sesong.

Wilfried Zaha ble nevnt som et av Englands største talenter da Sir Alex Ferguson hentet ham fra Crystal Palace, men driblevingen har så langt ikke slått til i Manchester United.

Tilbake i Crystal Palace virker det imidlertid som om Zaha er i ferd med å finne seg selv, og kanskje kan det være det springbrettet han trenger for å lykkes på den største scenen.

Zaha utgjorde en viktig rolle i seirene mot både Tottenham og Burnley.

– Han har hatt et par brukbare kamper hvor han har bidratt godt, og han trenger å bygge videre på det, mener Alan Pardew, som tviler på om Zaha blir Crystal Palace-spiller på permanent basis:

– Jeg er ikke sikker på det. Men jeg vet at han er en spiller som trenger å få fart på karrieren igjen.

– Han er et talent som trenger å kjempe seg til fast plass her, enten det er på lån eller permanent basis, men jeg er veldig fornøyd med det jeg har sett til nå, legger Crystal Palace-manageren til.

Pardew virker imidlertid skeptisk til Zahas mange mangler, og frykter at han aldri vil nå opp til sitt potensial.

– Han har definitivt ferdigheter. Jeg har jobbet med spillere som har hatt fantastiske tekniske ferdigheter gode nok for Premier League, men som bare spilte i League One, forteller 53-åringen, og legger til:

– Man trenger alle ferdighetene, fysikk, styrke, det mentale og teknikk, for å bli en Premier League-spiller.

Den tidligere Newcastle-manageren slår samtidig fast at Zaha kan lykkes.

– Wilfried har mye i seg, og han har potensial til å lykkes internasjonalt før eller senere.

– Han har fått begrensede muligheter i Manchester United, og det har vært et problem. Det er tilfelle i flere av topp 4-klubbene. Wilf er en av de heldige som har en plattform å spille på, understreker Pardew.