US på vei!

Ventetiden er over – postkassen er igjen verdt et besøk!

Denne gangen er det blitt ryddet plass til hele 84 sider, bugnende med interessant lesestoff om alt fra Northampton Road – hvor historien startet for 131 år siden, via Sir Matt Busby (som senere i måneden ville ha fylt 100 år), historien om Uniteds reservelag, til eksklusivt intervju med Ryan Giggs!

Men vi har selvfølgelig mye, mye mer enn dette å by på. For å gjøre som vi pleier, foretar vi derfor en rask gjennomgang av noe av det som rører seg mellom første og siste side – i mer eller mindre tilfeldig rekkefølge:

 • LIGAINNSPURTEN – selvfølgelig! Vi sjekker rivalene, ser på mulighetene, og konsulterer for sikkerhets skyld den gamle storkeeper Bryan King. Han tror nemlig mest på United(!)

 • RYAN GIGGS – mannen som nylig opptrådte i den røde trøyen for 800. gang, har som mål å vinne Premier League for 11. gang – mens han drømmer om nr. 12!

 • DE BRYR SEG IKKE OM OSS – Tv-selskapene skalter og valter med kamptidspunkter, flytter kamper først frem, og så tilbake, og gir åpenbart blaffen i vanlige supportere.

 • UNITED NATIONS – Her setter vi lupen på "Internasjonale, men britiske United!" Spillere fra 15 nasjoner har representert klubben denne sesongen, men United er likevel mer britisk enn de fleste andre Premier League-klubber.

 • DEN STOLTESTE MANN I HIMMELEN! Ingen mann i Himmelriket føler mer stolthet enn Sir Matt Busby, påstår den legendariske managerens sønn, Sandy, mens han forbereder 100-årsmarkeringen for farens fødsel.

 • OPTA-STATISTIKKEN gir klar beskjed om hvem som har vært Uniteds beste midtbanespiller i 2008/09.

 • I SKYGGEN AV SIN BROR – På 1970-tallet var Martin Buchan elegant midtstopper og selvskreven United-kaptein. Men visste du at Martins bror også spilte førstelagsfotball på Old Trafford? US har møtt mannen som – til tross for at han nærmer seg 60 – fortsatt omtales som "bror av Martin Buchan".

 • RESERVELAGSHISTORIEN gir et interessant innblikk i en side av Uniteds kulturarv, en spillerpolitikk som har gått som en rød tråd gjennom det meste av klubbens eksistens.

 • GJELDEN BARE VOKSER – Til tross for fjorårets triumfer i Premier League og Champions League, samt voldsom økning i tv- og billettinntekter, øker gjelden. Hva hvis klubben plutselig får en dårlig sesong, vil det bety katastrofe i Sir Matt Busby Way?

Men husk – dette er bare smakebiter av innholdet i United-Supporterens 7. utgave. Magasinet har fortsatt mye annet å by på, som for eksempel saken om at United-supportere rundt omkring er i full gang med å opprette stadig flere lokale avdelinger. Denne gang kan du lese om lokalavdelingen i Moss – et eksempel til etterfølgelse og inspirasjon…?

ENNÅ IKKE MEDLEM AV SUPPORTERKLUBBEN?

I så fall nytter det heller ikke å lete i postkassen etter United-Supporteren . Fortvilende? Selvfølgelig, det har vi full forståelse for, men vi har også løsningen som kan lede deg ut av uføret. Om du følger oppskriften i neste avsnitt trenger du aldri mer å bekymre deg for å spasere US-løs rundt i tilværelsen:

Det eneste du trenger å gjøre for å sikre deg US nr. 7 + ytterligere 10 utgaver direktesendt hjem til din egen private postkasse/postboks, er å trykke HER for innmelding i MUSCSB.

For kun 275,- norske kroner vil du da bli medlem for resten av inneværende sesong + hele 2009/10-sesongen! I tillegg til de ovennevnte bladutgivelsene kan vi også lokke med følgende attraktive medlemsbonuser:

 • Gratis Manchester United-suvenir

 • Tilbud fra Nordens største utvalg av United-suvenirer – til de beste prisene!

 • Ukentlig nyhetsbrev (krever påmelding)

 • Mulighet til å delta på Supporterklubbens turer til Manchester

 • Mulighet til å søke om billetter til Uniteds kamper

 • Eksklusivt medlemskort

… og mye mer!