Vant uten å imponere

Det var ingen stor kamp, men mål fra Rashford og Martial var til slutt nok.

Manchester United vant 2-1 mot Watford.

United startet kampen helt fryktelig, men gikk til pause med en 1-0-ledelse etter at Marcus Rashford var iskald alene med keeper etter glimrende forarbeid av Luke Shaw.

Et taktisk grep med å legge om til en diamant bidro sterkt til at United fikk kampen mer under kontroll.

Etter pause var uansett Watford klart best igjen, og derfor var det en stor lettelse da Anthony Martial fikk kranglet inn 2-0.

I sluttminuttene ble det spennende igjen etter en Watford-redusering, men det ble tre poeng, og United er nå forbi Arsenal (frem til mandag, igjen), og vi har samme antall poeng som Spurs (som møter Liverpool på søndag).

Manchester United 2–1 Watford

Old Trafford
Premier League

Mål: 1-0 Marcus Rashford (28.), 2-0 Anthony Martial (72.), 2-1 Abdoulaye Doucouré (90.).

Manchester United: David de Gea – Ashley Young (C), Chris Smalling, Phil Jones, Luke Shaw – Ander Herrera (Andreas Pereira, 63.), Nemanja Matic, Paul Pogba – Juan Mata (Jesse Lingard, 63.), Marcus Rashford, Anthony Martial (Marcos Rojo, 77.).
Ubenyttede innbyttere: Sergio Romero, Diogo Dalot, Fred, Romelu Lukaku.

Watford: Foster – Janmaat (Femenia, 55.), Kabasele, Britos, Masina – Hughes (Success, 81.), Doucouré, Capoue, Pereyra – Deeney, Deulofeu (Gray, 74.).
Ubenyttede innbyttere: Gomes, Cathcart, Holebas, Quina.