United XI ydmyket av Marseille

Marseille knuste Uniteds sammensatte lag og vant 8-2.

Det sammensatte United-laget ble lett match for Marseille, som til slutt tok en svært overbevisende 8-2-seier. Det eneste positive for Uniteds del var at de fleste scoringene kom etter at Uniteds representanter var byttet ut.

Seks av sju United-spillere startet kampen, men ble tatt på sengen av Marseille. Nkoulou sendte franskmennene i ledelsen med en herlig volley etter et kvarter. Ti minutter før pause doblet Ayew ledelsen, før United slo tilbake. Danny Welbeck ble spilt gjennom to minutter senere og satte ballen sikkert i mål via stolpen. Tom Cleverley, som hadde målgivende pasning på Welbecks scoring, utliknet like etterpå etter bra kombinasjonsspill med Welbeck.

2-2 holdt seg til pause, men andre omgang ble et mareritt for Uniteds del. Cheyroy ga hjemmelaget en 3-2-ledelse med et herlig skudd fra 20 meter. Et kvarter økte Diarra ledelsen, og United gjorde flere bytter. Da rant målene inn. Ayew tegnet seg på scoringslisten etter 62 minutter, før Remy scoret to mål på ti minutter. Fem minutter før slutt fastsatte Cheyrou sluttresultatet til 8-2.

Det positive er at unggutten Paul Pogba fikk mye spilletid, og gjorde en god jobb.

Marseille 8-2 United XI

Kampen er i gang

15: Marseille går opp i ledelsen etter en fin scoring av Nkoulou

34: Ayew setter ballen sikkert i høyre hjørne, og øker ledelsen til 2-0

36: United svarer umiddelbart. Danny Welbeck blir spilt gjennom og scorer via stolpen.

38: Nå skjer ting fort. Tom Cleverley, som hadde målgviende pasning på Welbecks scoring, utlikner. 2-2!

Pause.

Kampen er i gang igjen

46: Cheyrou får drømmetreff fra 20 meter, og gir Marseille ledelsen 3-2.

60: Alou Diarra setter inn 4-2 på en corner.

62: United har gjort flere bytter, og nå rakner det bak. Ayew setter inn 5-2 etter pent spill, og det vil bli veldig vrient for Uniteds sammensatte lag å komme tilbake.

70: Remy gjør ting enda verre for United. 6-2, og kampen er helt punktert.

80: Remy sitter inn sitt andre og Marseilles sjuende scoring.

84: Cheyrou h4 inn 8-2.

United: Barthez, Malcuit, Smalling , Jones, Evra, Belghazouni, Belhaid, Mansouri, Cleverley, Park, Welbeck