United til finalen!

United-juniorene vant i dag 2-1 over brasilianske Flamengo, og er klare for finalen i "VM for juniorlag".

Der skal rødtrøyene møte Juventus, som vant sin semifinale med 2-1 over AC Milan.

Sam Hewson (bildet) scoret begge Uniteds mål, og ble naturlig nok den store helten i en jevnspilt kamp mellom to gode lag i Kuala Lumpur. Flamengo vil med en viss rett hevde at de var uheldig som tapte, tatt i betraktning at de satte hele tre baller i aluminiumen over og til side for United-keeper Ron-Robert Zieler. Likevel var det ingenting å si på at United trakk det lengste strået.

Tomålscorer Hewson slo første gang til etter 25 minutter, da han steg til værs og headet Michael Barnes' strålende overlegg fra venstre hardt og kontant forbi keeper. Deretter var han på farten og avgjorde kampen syv minutter før full tid, etter at Flamengo hadde utliknet på et billig tildelt straffespark like før pause.

Michael Barnes var igjen nest sistemann på ballen, men det var Febian Brandys førsteklasses forarbeid som først og fremst la til rette for vinnermålet. Med sin store fart og ypperlige teknikk hadde den lille spissen gjennom hele kampen vært et mareritt for det brasilianske forsvaret, og nå rev han seg løs på høyresiden. Deretter slo han et perfekt overlegg mot bakre stolpe til Barnes, som headet tilbake i feltet. Der kom Hewson stormende inn mellom to forsvarere og stanget ballen inn i det tomme buret.

Flamengo presset hardt på i avslutningsminuttene, men United red stormen av uten de helt store problemene.

United: Zieler, McCormack, Chester, Cathcart, R. Eckersley, Drinkwater, Lee, Evans, Barnes, Hewson, Brandy.

Nå venter altså Juventus i søndagens finale – kl. 16.30 på Eurosport.