United snudde og vant

James Wilson scoret to da United-juniorene snudde oppgjøret mot Tottenham.

Med Wilson tilbake fra skade og Jack Barmby med sin første kamp fra start denne sesongen var det et sterkt United-lag som ble sendt ut på Carrington, men Paul McGuinness’ menn maktet ikke å komme skikkelig ut fra startblokkene.

Tottenham presset United, og etter et drøyt kvarter kom ledermålet da Declan Dalley ikke maktet å klarere ballen sikkelig. Dermed gikk de til pause med en full fortjent ledelse..

I andre omgang var det imidlertid helt andre boller fra Uniteds juniorer. Etter tre gode muligheter i løpet av de første minuttene, blant annet et stolpetreff fra Donald Love, kom utlikningen. Barmby og Wilson var med i oppbyggingen av spillet, og Kenji Gorre satte ballen inn i nettmaskene.

Midtveis ut i andre omgang begynte Wilson å vise seg fram skikkelig. Etter å ha vært rimelig anonym hele kampen scoret han to vakre mål på fire minutter og sørget for en 3-1-seier til hjemmelaget.

MANCHESTER UNITED U18 – Tottenham U18 3-1 (0-1)

0-1 Onamah (18)1-1 Kenji Gorre (50)2-1 James Wilson (72)3-1 Wilson (76)

United: Pierluigi Gollini, Donald Love, Liam Grimshaw, Declan Dalley, Louis Rowley, Jack Barmby, James Weir, Mats Møller Dæhli, Kenji Gorre, Andreas Pereira, James Wilson

Uben.innb.: Joel Pereira, Matt Wilkinson, Josh Harrop, Patrick McNair.

—————————————————————————————–

1. OMGANG:

1. min: Kampen er i gang.

16. min: Gollini handser på utsiden av 16-meteren, men er heldig og slipper unna med det hele.

18. min: 0-1. Et skudd blir blokkert av United-forsvaret, men returen setter Onamah i nettmaskene. Fortjent ledelse.

21. min: Barmby sløser en gigantmulighet når han skyter over fra ti meter. Like etter framtvinger han en flott redning fra gjestenes keeper.

31. min: Ny stor mulighet for Spurs, Donbaxe burde ha doblet ledelsen, og United er heldige som ikke ligger under med mer.

45. min: Pause, 0-1.

2. OMGANG:

46. min: Kampen er i gang igjen.

49. min: Et helt annet United-lag som kommer ut etter sidebytte. Wilson, Love og Pereira har alle gode muligheter.

50. min: 1-1 KENJI GORRE! Utlikner med en solid avslutning fra spiss vinkel.

72. min: 2-1 JAMES WILSON! Får ballen ved midtstreken, passerer en forsvarsspiller før han runder keeper og setter ballen i mål.

76. min: 3-1 JAMES WILSON! Skrur ballen vakkert inn i lengste hjørnet etter en kontring.

90. min: Slutt, 3-1.