United-seier helt på tampen!

OXFORD: Nicky Ajose sikret United-seier i kampens siste spilleminutt. United.no fulgte oppgjøret live fra tribuneplass.

Oxford – United-reserver 1-2 (1-1)

United gjør fem endringer fra laget som tapte 3-2 mot Yeovil.

Solskjær sender utpå følgende mannskap fra start (4-4-2): Sam Johnstone; Scott Wootton, Zeki Fryers, James Chester, Oliver Gill; Nicky Ajose, Rodrigo Possebon, Magnus W. Eikrem, Ravel Morrison; Joshua King, Robbie Brady.

Innbyttere: Conor Devlin, Joe Dudgeon, Oliver Norwood, Cameron Stewart, Craig Cathcart, Jesse Lingard, Ryan Tunnicliffe.

1 min: Kampen er i gang!

4 min: Vi er spilt i fire minutter. Ingenting nevneverdig å rapportere om så langt.

5 min: James Chester blir felt innenfor 16-meteren, og dommeren peker på straffemerket!

5 min: Det er Magnus Eikrem som tar straffen, men keeper redder! Stillingen er fortsatt 0-0.

22 min: Vi er halvveis i den første omgangen. Kampens største sjanse var naturligvis sjansen fra ellevemetersmerket, bortsett fra det har det vært sjansefattig.

35 min: Vi nærmer oss sakte, men sikkert pause. Oxford var nære ved å ta ledelsen på et frispark, men Sam Johnstone var med på notene og reddet godt.

44 min: 1-0! Magnus Eikrem sender United-reservene i ledelsen på et frispark nede i hjørnet! Dermed gjør nordmannen opp for straffemissen tidligere i kampen.

45 min: 1-1! Vertene utlikner rett fra avspark! Dårlig konsentrasjon bak hos United.

PAUSE. Lagene går til pause på stillingen 1-1. United sliter med dårlig bevegelse på topp, men vi ønsker å trekke frem Scott Wootton. Backen har vært fa til å komme på løp og bidra i det offensive spillet.

46 min: 2. omgang blåses i gang.

60 min: Stillingen er fortsatt 1-1, men det er mer fart i denne omgangen. Nicky Ajose og Joshua King har begge forsøkt seg, men skuddene har sust over.

75 min: Det gjenstår et kvarter av den tettspilte kampen. Det er hjemmelaget som er det førende og aggresive laget, og de presser på for en scoring.

89 min: 2-1 til United! Nicky Ajose scorer helt på tampen etter et frispark av Oliver Norwood. I mot spillets gang!

Kampen er slutt! United vinner en heldig seier foran 6082 tilskuere i Oxford!

United.no kommer tilbake med mer senere i kveld.

________________________________________________________________________________

Ole Gunnar Solskjær og Warren Joyce’ disipler drar nok en gang sørover for å fortsette sin oppkjøring til sesongen. Kapein Magnus Wolff Eikrem (bildet) og de andre reservene som ikke har fått være med til USA, skal spille mot League Two-laget Oxford på Kassam Stadium tirsdag kveld.

Kampen har avspark kl 20.45 norsk tid, og på denne siden vil du få lagoppstillinger og oppdateringer fra kampen underveis. I tillegg blir det utfyllende referat og spilleranalyse i etterkant.

United har spilt mot Oxford i treningskamp tidligere, og Sir Alex husker dem nok ekstra godt siden det var den første klubben United spilte mot, etter at Ferguson tok over United 6. november 1986. Den gang holdt laget til på Manor Ground og i 1. divisjon – og United tapte 0-2.

Uniteds reserver tapte lørdag 2-3 for Yeovil, etter å ha startet oppkjøringen med en enkel 5-1 seier over Dunfermline.

Det er ventet mye folk også på denne kampen. Oxford har allerede solgt 5.000 billetter til kampen, og etter at klubben rykket opp igjen til fotballigaen i vår er det stor stemning i den lille byen nord for London. Laget er ledet av manager Chris Wilder, som har hatt jobben siden desember 2008.

– Jeg er sikker på at vi får se en og to kommende stjerner tirsdag kveld, sier Wilder til klubbens eget nettsted.