Ny seier til XI

James Wilson og Jack Rudge sørget for 2-1-seier over Skelmersdale.

Det tok James Wilson kun tre minutter å sende Nicky Butts mannskap i føringen på West Lancashire College Stadium. Han utnyttet en flott gjennombruddspasning og banket ballen hardt og lavt forbi hjemmelagets keeper.
Senere gjorde for øvrig den samme sisteskansen en god blokkering da Wilson forsøkte å bli tomålscorer.

Også Jack Barmby var frempå med en god avslutning, men han måtte se langskuddet sitt plystre like på utsiden av stolpen.

Hjemmelaget hang likevel godt med på notene, og Kevin Leadbetter var nære på utlikning da han fikk avsluttet fra god posisjon. Dessverre for ham ble treffpunktet i laveste laget, og ballen forsvant over tverrliggeren. Det fikk Skelmersdale svi for.

United dobler

Øyeblikket senere var nemlig James Wilson frempå med et skudd keeper måtte gi slipp på. Jack Rudge reagerte lynkjapt, og satte returballen inn i et tomt bur. Dermed sto det 2-0 med tolv minutter igjen av omgangen.

Vertene reduserer

Etter pause tok vertene mer og mer over. De kom til flere gode sjanser, og Jonny Sutherland i United-målet måtte i aksjon gang på gang. Vel et kvarter ut i omgangen måtte han gi tapt etter å ha blitt overlistet av Peter Wylie. Skelmersdale-spilleren satte ballen i mål fra kort hold etter en corner.
Innbytter Ashley Fletcher var nære på å sikre 3-1 da han lobbet like utenfor, og isteden kunne Holt blitt den store helten for Skelmersdale. Utlikningsforsøket hans suste like forbi bortre stolpe, og dermed var sommerens femte seier av syv mulige et faktum for United XI.

Skelmersdale 1-2 (0-2) Manchester United XI

Sted: West Lancashire College Stadium
Tilskuere: 346
Turnering: Treningskamp

03. min.: 0-1 Wilson
33. min.: 0-2 Rudge
61. min.: 1-2 Wylie

United: Jonny Sutherland – James Weir, Patrick McNair, Liam Grimshaw (kapt.), Louis Rowley – Jack Barmby (Josh Harrop, 73.), Jack Rudge, Ben Pearson, Joe Rothwell, Sam Byrne (Ashley Fletcher, 63.), James Wilson (Fisayo Adarabioyo, 46.).

Uben.innb.: Sean Goss, Donald Love, Dean Henderson
———————————————————-

Preview

Bare ett døgn etter 2-0-seieren over Crewe, er United XI igang igjen. Denne gang er det Skelmersdale United, som til daglig hører hjemme i Northern Premier League Premier Divisjon, som står som vertskap for kveldens treningskamp mot Nicky Butts elever.
Med noen få unntak nær, har den gamle midtbanekrigeren som ventet tatt med seg et helt nytt mannskap i forhold til det som beseiret Crewe mandag kveld. Det innebærer blant annet at spillere som Nemanja Vidic, Nani og Antonio Valencia har fått fri. Til gjengjeld består laget av mange unge, interessante spillere som forhåpentligvis tørster etter å få vist seg frem.