United vil utvide Carrington

Uniteds treningsanlegg kan bli utstyrt med åtte nye baner, ny akademibygning og en ny stadion.

Manchester United har planene klare for en betydelig oppgradering og utvidelse av treningsanlegget AON Training Complex på Carrington.

Prosjektet vil trolig koste rundt 50 millioner pund og United har allerede sendt ut nabovarsel.

Uniteds planer skal blant annet inkludere et helt nytt akademisenter med 8 nye baner i tillegg til de 14 (2 kunstgress) som allerede er der.

Det mest spennende forslaget er imidlertid at United skal se på mulighetene til å bygge en ny ministadion hvor akademilaget, og muligens kvinnelaget kan spille sine kamper, skriver flere engelske aviser torsdag, inkludert The Sun.

OPPGRADERES: United skal ha planene klare for en betydelig opprustning av treningsanlegget i Carrington.

Uniteds førstelag flyttet fra The Cliff til Carrington i 2000 og siden den gangen har anlegget gjennomgått flere forbedringer og oppgraderinger.

I 2013 fikk United også et eget medisinsk senter på Carrington med det siste innen sportsvitenskap og medisinske faciliteter.

Alle legesjekker, som tidligere ble gjort på privatsykehuset Bridgewater i Manchester, skjer nå på Uniteds eget anlegg.

Selv om anlegget, med det klingende sponsornavnet AON Training Complex, allerede er blant de største og mest moderne i Europa, er det plassmangel og et ønske om å samle alle Uniteds lag på ett sted som ligger bak planene, skriver The Sun.