– United vil kjempe i toppen

Denis Irwin er overbevist om at José Mourinho vil løfte United til gamle høyder.

United fikk en strålende start på sesongen med seier i Community Shield mot Leicester og ni poeng på de første tre ligakampene.

Etter den gode starten kom imidlertid nedturer både mot Manchester City, Feyenoord og Watford.

0-0 mot Liverpool på Anfield var derimot en solid taktisk gjennomført kamp av United og nå er tidligere United-spiller Denis Irwin sikker på at United vil melde seg på i gullkampen.

– Mange kan vinne

MAN U V C PALACE
MÅLFARLIG: Denis Irwin var kjent for sine gode frispark og som en sikker eksekutør fra 11-meteren.

Irwin mener de siste ukenes resultater i Premier League viser at det vil bli en tøff kamp om ligagullet denne sesongen. Både Manchester City og Tottenham måtte avgi poeng i helgen som var og Irwin mener det viser at oktober ikke er rette måneden for å felle en dom over hvem som vil være gullkandidater eller ei.

– Det er seks eller syv lag som kan vinne ligaen. Flere av dem kom godt i gang, men når er det et par av lagene som har mistet poeng den siste tiden. Premier League er et maraton og jeg ser ingen grunn til at United ikke kan kjempe helt i toppen. Særlig de tre siste månedene av sesongen blir viktige, sier Irwin til Sky Sports.

– Han gleder seg

Etter torsdagens kamp mot Fenerbahce venter Chelsea på Stamford Bridge. Det vil bli et spesielt gjensyn for José Mourinho som har ledet Chelsea til tre ligagull.

Irwin er sikker på at Mourinho gleder seg til gjensynet med gamleklubben. 

– Jose vil se frem til returen til Stamford Bridge. Han er en profesjonell manager tvers gjennom. Det er ikke noe nytt for ham å komme tilbake til sine tidligere klubber og han vil kun ha fokus på å sikre United tre poeng i London, sier Irwin.

Det er ventet at Mourinho vil spare flere nøkkelspillere i oppgjøret mot Fenerbahce torsdag kveld med tanke på viktigheten av søndagens kamp på Stamford Bridge.