United-unggutt ble banens beste i League Two

Tross tap leverte George Tanner godt på gresset og fikk belønning for strevet.

Tirsdag kveld var tre utlånte unggutter i aksjon. Resultatmessig ble det en mørk kveld for United-spirene, men én av dem fikk smake på tittelen «banens beste».
Her er vår utlånsrapport: 

Morecambe 0–1 Wallsall

Det har gått trått for Morecambe, der George Tanner er utlånt denne sesongen. Faktisk har de bare én seier på sine tolv kamper i liga og cup denne sesongen, og de ligger dermed langt nede på tabellen i League Two.

Tirsdag kveld ble det et 0-1-tap hjemme for Wallsall, men Uniteds 19 år gamle forsvarer ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Totalt har han nå spilt åtte kamper for League Two-laget denne sesongen.

Portsmouth 2-2 Burton

Kieran O’Hara har tatt keeperplassen hos Burton i League One, etter at han også debuterte på det irske A-landslaget i landslagspausen. Det har gått ganske bra.

Tirsdag kveld ble det riktignok to baklengs borte mot Portsmouth, men O’Hara og Burton har ikke tapt på én måned nå. Det betyr at de ligger plassert like bak en playoff-plass i divisjonen.

KIERAN O’HARA: Her fra tiden han var utlånt til Macclesfield. 

United.no er likevel usikre på om det er noe særlig feststemning i Burton-garderoben. De ledet nemlig tidlig 2-0, men måtte spilte den siste drøye timen med ti mann etter et rødt kort. De holdt lenge unna, og O’Hara skal ha levert noen fantastiske redninger, men fem minutter på overtid fikk Portsmouth satt inn 2-2.

Shrewsbury 4-3 Southend

Utlånte Ethan Hamilton ble tatt av banen med en snau halvtime igjen å spille tirsdag kveld, da hans Southend lå under 3-1 mot Shrewsbury i League One.

Så vant Southend den siste halvtimen 2-1 uten Hamilton, men sesongen har uansett vært vanskelig. Så langt er det spilt ni ligakamper. Det har gitt åtte tap og én uavgjort – selv om Hamilton har vært på banen for Southend i seks av de kampene.

ETHAN HAMILTON: 20-åringen og Southend har hatt en trøblete start på sesongen. 

De andre

Alexis Sánchez måtte se Inters Champions League-oppgjør mot Slavia Praha fra benken. Det endte 1-1 på San Siro.

Cameron Borthwick-Jackson måtte, som Sánchez, også sitte på benken forrige kamp – men i en litt mindre lukrativ turnering – da hans Tranmere Rovers spilte 2-2 mot Peterborough i League One på tirsdag. 

Joel Pereira, Dean Henderson, Aiden Barlow, og Chris Smalling har ikke spilt siden vår forrige utlånsrapport.

Alex Fojtieck og Jacob Carney spiller for henholdsvis Stocksbridge Park Steels og Atherton Collieries i morgen.