United topper gruppa

United har tre poeng etter første kamp i International Champions Cup.

I helgen var det duket for første kamp i gruppe A i International Champions Cup som består av Manchester United, Inter, Real Madrid og AS Roma.

United vant 3-2 over Roma i Denver etter en magisk 1. omgang etter nydelige mål fra Wayne Rooney og Juan Mata, og fikk dermed en god start på ICC.

Natt til søndag ble også gruppens andre kamp mellom Inter og Real Madrid spilt, en kamp som til slutt måtte avgjøres på straffer. Gareth Bale trengte kun ti minutter på å vise seg frem etter at han ble spilt opp i mellomrommet av Pepe, og kunne klinke til med venstrefoten fra distanse. En fantastisk scoring fra waliseren og det stod 1-0 til det spanske laget. 25. minutter ut i 2. omgang ble Nemanja Vidic revet ned i feltet av unggutten Sobrino og tildelt straffe, og Icardi kunne enkelt sette inn reduseringen. Det ble ingen flere scoringer og kampen måtte avgjørs på straffesparkkonkurranse som endte 2-3. Inter fikk dermed med seg to poeng, mens Real Madrid kun fikk med seg ett poeng.

Inter venter i neste kamp for United før en kamp mot Real Madrid avslutter gruppespillet. Det er bare gruppevinneren som avanserer til finale.

Det gis tre poeng for seier, to poeng for seier på straffer og ett poeng for tap på straffer.