– United-spillerne ble coronatestet

Kommende uke skal United-spillerne omsider samles på Carrington til trening igjen, selv om det nå i starten vil skje i mindre grupper.

Søndag ble spillerne derfor observert på treningsfeltet Carrington i cirka 15 minutter, og det var for å bli coronatestet.

Det skriver Manchester Evening News.

Hver spiller og hver person i trenerteamet skal ha fått en egen tid for å møte opp på treningsfeltet for å bli testet, og Supporterklubben vet at det engelske testsystemet er organisert slik at Uniteds leger vil få testresultatene i løpet av 24-48 timer, selv om det som regel vil komme i løpet av ett døgn.

Det er et eget firma som har fått ansvaret for testingen av alle Premier League-lagene, og Wolverhamptons lag ble brukt som en test forrige uke. Spillerne skal testes to ganger i uka, og Premier League bruker fire millioner pund på testingen.

Hvis noen skulle teste positivt vil disse så bli isolert.

United spillergruppe skal nå være skadefri.

Det betyr at Paul Pogba (og tredjekeeper Lee Grant) var blant dem som ble testet, mens argentinske Sergio Romero, nigerianske Odion Ighalo og nederlandske Timothy Fosu-Mensah kjørte til treningsanlegget med munnbind.

Marcus Rashford, som var ute med skade da coronaviruset tok fotballen, var også blant de som ble testet, men han skal allerede ha brukt Carrington til trening i en liten periode.

LES OGSÅ: Rashford har trent på Carrington

Mandag skal Premier League-klubbene møtes igjen, og det er da ventet mer klarhet rundt en mulig oppstart av ligaen igjen i juni, trolig cirka 12. juni.