Fire United-spillere på banen da England ble slått av Belgia.

Det er klart for bronsefinalen – kampen alle semifinalister frykter.

To av våre spillere starter, og da er det kanskje greit å ha i bakhodet at spillere med United på CV-en ofte gjør det godt i bronsefinaler.

Det er Romelu Lukaku og Phil Jones som denne gangen får sjansen fra start, på to lag som har gjort noen endringer, men samtidig ikke akkurat like mange som da lagene møtte hverandre i gruppespillet. FellainiRashfordLingard og Young må eventuelt få sjansen fra benken.

Før kampen gikk vi LIVE, og snakket om United-spillerne som har vært representert i dette mesterskapet – foruten de som er involvert i skrivende stund for Belgia og England. Vi følger opp med ny snutt i pausen, og etter kampslutt.

I VIDEOEN NEDENFOR DISKUTERER VI ALLE VM-SPILLERNE:

FRAM TIL 16.44: Lukaku, Jones, Rashford og Lingard.
ETTER 16.44: Pogba, Lindelöf, Rojo, Matic, De Gea og Fred.

Oppsummering av kampen:

Bronsefinale er kanskje ikke den mest populære kampen for spillerne, men det er naturligvis mye prestisje på spill.

Da var det noe fascinerende at Southgate valgte en såpass defensiv inngang til kampen, med bare Harry Kane og Raheem Sterling som naturlige angrepsvåpen fra start.

Belgia brukte bare tre små minutter på å ta ledelsen, og England så aldri helt ut til å være i stand til å ta opp kampen.

Ting bedret seg kanskje noe etter hvilen, uten at vi skal legge det ene og alene på at Jesse Lingard og Marcus Rashford som begge ble byttet inn i pausen.

Til tross for et noe mer fremoverrettet spill, og noe mer energi i laget, var det aldri nok for å true Belgia nevneverdig.

Når da Eden Hazard økte ledelsen til 2-0 etter 82 minutter, var det avgjort. Belgia ville det rett og slett mer, og England må reise hjem uten medalje.

Enkel live:

90: Slutt. Det ble ingen flere mål i St. Petersburg denne lørdagen, og dermed må England nøye seg med fjerdeplassen i dette mesterskapet.

82. Hazard er iskald alene med Pickford, og øker ledelsen til 2-0.

45: Vi er tilbake – og vi noterer oss at både Rashford og Lingard kastes inn av Gareth Southgate. Spennende!

45: PAUSE. Belgiar har vært det klart beste laget de første 45, mot et overraskende tannløst England-lag.

3: Belgia går opp i ledelsen! Lukaku spiller lekkert gjennom Chadli, som treffer Meunier i boksen. 1-0!

0: Avspark! Jones vs Lukaku, dette blir bra!