– Skal ha kontaktet Juventus-duo

Juventus-profiler skal ha blitt kontaktet i forbindelse med Uniteds ønske om en omstrukturering.

Planene om å endre klubbstukturen i Manchester United lever i beste velgående, og Manchester United har ifølge Independent et ønske om å ikke bare få inn en sportsdirektør/DoF, men et fullt apparat rundt.

United har ifølge avisa snakket med Giuseppe Marotta og Fabio Paratici i forbindelse med dette.

  • Giuseppe Marotta er CEO i Juventus – men bare frem til 25. oktober (to dager etter United-Juventus, for øvrig), og 61-åringens avskjed var en ganske stor overraskelse siden han har spilt en viktig rolle i omstruktureringene i Juventus som har gjort den italienske storklubben til et positivt eksempel for moderne klubber.
  • Fabio Paratici jobber også i Juventus, som sportsdirektør, og var en mann United tidlig i denne prosessen begynte å se på. Hans suksess i overgangsmarkedet skal være grunnen til dette. Paratici fornyet nylig kontrakten sin med Juventus, og det er ventet at han vil forbli lojal til dette prosjektet.

Marotta virker slik sett som den mest sannsynlige av disse to, spesielt siden Paraticis rolle sannsynligvis blir enda viktigere siden Marotta forlater klubben.  Paratici siteres i tillegg i dag på at han ikke kan tenke seg å forlate Juventus.

LES OGSÅ: Mourinho skal etterforskes av FA

Om Marotta skal ta jobben, så må han i så fall sannsynligvis forbedre engelsken sin en hel del, og nytt arbeid i Italia blir sett på som mer sannsynlig – men United mener angivelig at de kan tilby ham en fristende avtale.

Å hente inn begge to som en pakkeløsning er noe som ville tiltalt United, ifølge Independent, som har kilder som sammenligner akkurat det med Manchester Citys import av Barcelona-menn for noen år siden.

Selv om det kanskje ikke virker så sannsynlig, så er i alle fall arbeidet med å omstrukturere United på gang, der United ønsker å gå over til en mer kontinental modell.

GJORDE EN STRÅLENDE JOBB I JUVENTUS: Beppe Marotta.