United-sjefen sendte åpent brev til alle som så finalen – les det her!

Endelig ble det jublet for et United-trofé på Old Trafford igjen.

Det ble ikke førstelaget som sikret Premier League-tittelen, men det ble den neste generasjonen, med Alejandro Garnacho, Dan Gore, Isak Hansen-Aarøen, Sam Mather, Marc Jurado, Rhys Bennett, Charlie McNeill, Kobbie Mainoo og alle de andre som sikret Uniteds 11. seier i prestisjetunge FA Youth Cup.

Det var den første seieren på 11 år, etter at Paul Pogba og Jesse Lingard var blant vinnerne den gangen.

Torsdag takket akademisjef Nick Cox alle de snaut 70 000 som tok turen, via et åpent brev på manutd.com.

– Som sjef for akademiet så har jeg et ansvar for å støtte utviklingen til alle våre unge spillere, og også sikre at vi skaper utrolige erfaringer som gjør livene deres rikere.

– Under onsdagens finale så sørget dere alle for å spille en stor del i en helt utrolig erfaring for alle disse spillerne. Det kan dere være stolt av.

– Det er nok riktig å si at tilskuerrekord, lidenskapen og atmosfæren på Old Trafford onsdag vil huskes av denne gjengen til evig tid. (…) Det var rett og slett magisk, og vi takker dere for det.

– Dere har faktisk påvirket ungdomsarbeidet vår med en så vanvittig støtte. Ved å være til stede onsdag så har du bidratt til å forberede disse unge spillerne for det som kanskje ligger foran dem når de nå jobber for å nå drømmen sin om å spille seniorfotball.

– Deres tilstedeværelse minnet også alle om akademiets betydning for Manchester United-kulturen.

– For noen spillere vil det være den første av mange kamper de får spille foran et fullsatt Old Trafford. For andre vil det være høydepunktet og kanskje den beste kvelden i karrieren. (…)

– Vi forventer at spillerne våre er voktere av United-kulturen og verdiene, at de oppfører seg med integritet og respekt. Alt det ble vist på Old Trafford onsdag, både på banen og på tribunen.

– Både akademiet og våre lojale supportere forblir selve hjertet av United. Til slutt så var det dere, supporterne som støttet dem hele veien, som ga dem plattformen til å lykkes, noe som skapte mer historie for denne utrolige klubben. Hele akademiet vil for alltid være takknemlig for det.