CHe

Nytt baklengsmål i andre omgang – nytt poengtap

Det vil seg ikke for United om dagen. Lørdag ble det et nytt skuffende poengtap for Ralf Rangnicks menn, da tyskerens tidligere elev holdt de rødkledde til 1-1 på Old Trafford.

Kampen startet lovende for et United som hadde en gigantsjanse ved Cristiano Ronaldo få minutter etter avspark og da Jadon Sancho sendte United i føringen litt før midtveis i første omgang, så det ut til at United skulle ta sin første seier siden 1-0 mot West Ham før vinterpausen.

Dessverre var det tilbake til gamle synder for United etter pause. Igjen slapp Harry Maguire og kompani inn rett etter hvilen, da Che Adams snek seg gjennom forsvaret til United og overlistet David de Gea.

Ettersom United aldri klarte å svare, endte oppgjøret med 1-1, noe som betyr at United står i fare for å sakke akterut i kampen om fjerdeplassen i Premier League utover helgen.