United vant mot Barnsley

OPPDATERT: Josh Harrops to mål mot Barnsley var nok da United-reservene vant.

Manchester United-reservene fulgte opp seieren fra Altrincham og sørget for en solid fremvisning foran 3.385 tilskuere på Oakwell da de vant 2-1 over Barnsley. Josh Harrop scoret begge målene, men United klarte ikke å følge opp å holde buret rent da Jean-Yves M’Voto reduserte i det 87. minutt.

The Tykes var på hugget de første minuttene av 1. omgang, og Sam Winnall fikk en gylden mulighet som endte opp utenfor mål. United, som tok i bruk sine nye hvite drakter, tok så styringen i kampen og etter 11. spilte minutter satte Harrop in 1-0 etter å ha blitt spilt opp av Conor Hourihane. Barnsleys Winnall serverte så en volley, som ble klarert av Joel Castro Pereira, og Brad Abbott hadde en skudd som gikk langt utfor mål. Etter snaue halvtimen spilt, var Harrop nok en gang på rett plass til rett tid og førte ballen i nettmaskene bak Davies.

I 2. omgang hadde Marnick Vermijl en sjanse foran mål og Winnall for hjemmelaget, men bortsett fra dette var det lite sjanser. Donald Love ble satt innpå i det 72. minutt, men måtte erstattes av Sean Goss allerede etter få minutter på grunn av skade. I sluttminuttene fikk Barnsley en redusering etter scoring fra M’Voto, og kampen endte 2-1 til United.

United-reservene har tidligere spilt tre treningskamper denne sommeren. Den første endte med et 1-0-tap for irske Bray Wanders mens ingen av lagene scoret da United møte Southport. Mot Altrincham løsnet det derimot og laget vant hele 5-0, blant annet med to mål fra italienske Davide Petrucci.

Lagoppstillingen er klar!

Barnsley 1-2 (0-2) United-reservene

20.00: Kampen er i gang.

20.11: United i ledelsen etter et soloraid av Josh Harrop!

20.31: Harrops herjer og har scoret sitt andre mål for dagen. 2-0!

20.48: Her er et bilde fra kampen…

20.49: PAUSE! United går i garderoben med en komfortabel ledelse etter to scoringer av Harrops.

21.06: 2.omgang er i gang.

21.39: Barnsley har redusert i det 87.minuttet, ved M’Voto!

21.50: SLUTT! Reservene vant 2-1 mot Barnsley, etter Harrops to mål.