– United ønsker fortsatt å ha superstjerner

Mike Phelan ønsker en god blanding i Manchester United.

Etter at Ed Woodward og United-ledelsen fikk et rykte på seg for å kun være ute etter superstjerner og store navn, så United har United under Solskjær kjøpt ungt og lovende, i det som har blitt beskrevet som en større strategiendring som ikke kun handler om managerens ønsker, men et ønske om en annen tilnærming fra flere ledd.

– Jeg tror det må være en blanding. Jeg tror Manchester United fortsatt ønsker å ha superstjerner, men jeg tror [også] at de fortsatt ønsker at de skal komme opp [gjennom akademiet], bli bedre og å være en del av noe helt spesielt, sier Mike Phelan i et intervju med Evening Standard.

Intervjuet ble gjort i forbindelse med lanseringen av filmen BUSBY, noe som selvsagt påvirker tematikken og tonen i intervjuet, med tanke på hva Busby utrettet med egenproduserte talenter.

PEKER UT EN RETNING FOR KLUBBEN: Mike Phelan og Ole Gunnar Solskjær.

Mike Phelan returnerte til klubben i desember i fjor, etter å ha vært ute av klubben siden Ferguson ga seg.

– Jeg tror det er litt annerledes enn det var sist, men jeg tror alle ingrediensene er på plass. De er der, og vi kan supplere dem med den riktige støtten.

– Potensialet er der med den riktige tilnærmingen nå, og den riktige innstillingen – jeg tror Manchester United har en lys fremtid igjen.

– Jeg tror unggutta vi har nå, og det er flere enn de vi ser akkurat nå… jeg tror akademiet gjør veldig bra arbeid.

 

ASSISTENTEN OG SJEFEN: Mike Phelan og Ole Gunnar Solskjær.

Les hele intervjuet her.