Årets unge spiller i Sheffield United

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Lørdag 01. august:


Årets unge spiller i Sheffield United

Gratulerer til Dean Henderson!

Fredag 31. juli


Garner med «årets mål»

Da «årets mål» i Premier League 2 (U23-ligaen) skulle kåres, var det United-unggutt James Garner som stakk av med seieren. Midtbanemannen fyrte av en rakett i krysset da Uniteds U23-lag møtte West Broms U23-lag. 2001-modellen scoret to mål denne kampen.

Vinnermålet ser du i denne saken på klubbens egne nettsider.

Torsdag 30. juli


Ny pris til Marcus Rashford

Marcus Rashford har vunnet «Academy Graduate award» for 2019/20-sesongen. Angrepsspilleren vant prisen foran Liverpools Trent Alexander-Arnold. Prisen blir delt ut til spillere som har kommet opp gjennom akademiet og markert seg både på og utenfor banen som rollemodeller.

Supporterklubben gratulerer!

Onsdag 29. juli


Smalling-mål bidro til 5. plass

United-utlånte Chris Smalling stanget flott inn 2-1-ledelse for Roma onsdag kveld da de slo Torino 3-2 på bortebane i Serie A.

Det var Smallings tredje mål på 35 Roma-kamper i alle turneringer denne sesongen, i en sesong han har fått masse positiv omtale for sitt spill.

Seieren betyr at Roma blir nummer fem i Serie A.

Slik ser den nye Premier League-ballen ut

Nike og Premier League offentliggjort neste sesongs ball:

Tirsdag 28. juli


– Solskjær vil avgjøre neste års lån denne uka

Litt merkelig sak fra Daily Mail her, merkelig i at den er skrevet at en av nettjournalistene og inneholder en nyhet, men de hevder å vite at Ole Gunnar Solskjær denne uka vil bestemme hvilke spillere som skal lånes ut neste sesong.

Spillere som Tahith Chong og James Garner er nok høyaktuelle for utlån, og ifølge Daily Mail er Sheffield Wednesday, Doncaster, Cardiff og Swansea alle interessert i Garner.

– United ønsket City-suspensjon hvis anken drøyde

Dokumentene som forklarer hvorfor Manchester City ble frifunnet i idrettens voldgiftsnemnd (CAS) er nå offentliggjort, og der kommer det frem at ni Premier League-klubber ba om at Citys utestengelse ble tellende hvis ikke CAS rakk å behandle anken i tide.

United, Liverpool, Tottenham, Chelsea, Arsenal, Burnley, Wolverhampton, Newcastle og Leicester var samstemte i dette ønsket, melder BBCs Simon Stone som har kikket nærmere på de 93 sidene.

Til slutt ble imidlertid anken behandlet i tide, og City slapp fra det hele uten straff.