– United må bruke 170 millioner pund igjen

Jobben denne sesongen ble fullført, og den heter Champions League-fotball neste sesong for Uniteds del.

Alle vet samtidig at jobben ikke er ferdig.

3. plasser er ikke fremtiden hvis United virkelig skal kunne si at de har lykkes.

Sky Sports-ekspert Gary Neville er også klar på det.

– Denne førsteelleveren var helt kjørt 20 minutter før full tid, og det viser bare at de trenger flere spillere.

– Forrige gang United endte i topp tre så brukte de 170 millioner pund under José Mourinho den sommeren, men de brukte ikke de pengene like smart som de har gjort dette siste året.

– United må investere like mye nå, men de må treffe med overgangene denne gangen for i det hele tatt kunne komme i nærheten av Liverpool og City. Troppen må forbedres. Laget må forbedres, sier han.

KLAR TALE: Gary Neville er anerkjent som Sky Sports’ beste fotballekspert.

– Først og fremst så handler det om å forsterke førsteelleveren. Det er ikke for å devaluere noen av dem som spilte i dag, det er flere av dem som er gode nok for en stall som skal spille 55-60 tellende kamper i en sesong.

– Det viktige blir å få tak i spillere som virkelig vil spille for klubben, som kommer av de rette grunnene, fortsatte han.

Roy Keane var mer spesifikk med sine sommerønsker.

– De trenger enda en midtstopper, og helt klart en eller to forsvarsspillere. Gary hadde et poeng da han snakket om at United trenger alternativer over hele banen. Jeg tror også at de trenger enda en spiss. Vi snakker om Greenwood, men han er fortsatt en ung spiller i utvikling, sa Keane.