United kommer til Oslo – klokka 10 kommer ny sak med billettlenke øverst på united.no

Erik ten Hag og United har hatt en god sesong, med et trofé og foreløpig stø kurs for en topp 4-plassering.

Det har skjedd etter at United-manageren i fjor sommer tok med seg spillerne til Oslo for en generalprøve mot Atletico Madrid.

Nå kan united.no offentliggjøre at United returnerer til Norge igjen allerede i sommer.

United har allerede offentliggjort treningskamper mot Lyon, Arsenal, Wrexham, Real Madrid og Borussia Dortmund i sommer, men nå er det også klart at Uniteds første sommerkamp spilles i Oslo, på Ullevaal stadion, mot rival Leeds, onsdag 12. juli.

Det skal være første gang to engelske lag møtes i Norge.

Se EKSTRA-episode av UNO-podkasten om United til Norge:

Avspark er 17.00 onsdag 12. juli på Ullevaal stadion, og som medlem av Supporterklubben vil du få en eksklusiv tilgang til å kjøpe billetter før alle andre. Det kan du gjøre hvis du er logget inn på united.no og har gyldig medlemskap i vår skandinaviske supporterklubb fra klokka 10.00 fredag denne uka.

Du vil da også kunne velge hvor på Ullevaal stadion du vil sitte.

Du kan bestille opptil seks billetter per bestilling.

Merk at ordinært billettsalg starter tirsdag 30. mai kl. 10.00.

Så gjenstår det å se om motstander Leeds overlever i Premier League eller ikke. Før siste serierunde ligger de på nedrykk, men United.no understreker likevel at det forrige sesong var enorm interesse for billetter, og at over 20000 billetter ble revet bort nærmest med en gang. Motstander Leeds har også en større fangruppe i Norge enn Atletico Madrid så vi anbefaler de som vil på kamp om å være raskt ute.

Handicapbilletter eller andre billetthenvendelser? Send mail til billett@scandsports.com 

Hør UNO-ekstra om United til Norge på Spotify her:

Gjør vi andre ting i Oslo når United kommer?

Ja, Supporterklubben planlegger arrangement og draktsalg sentralt i Oslo disse dagene. Vi er i planleggingsfasen nå, men kan love arrangementet på The Scotsman «dagen før dagen», 11.juli. Mer informasjon om dette kommer senere.

Drakt- og effektsalg starter også utenfor Scotsman i Oslo 11. juli, dagen før kampen.

På kampdagen flyttes effektsalget til Ullevaal Stadion.

fansenos

Fanzone på Ullevaal stadion

Sammen med arrangør Scandsports gjentar Supporterklubben suksessen fra ifjor med flere aktiviteter både for store og små i timene før kampstart i egen fanzone. Her vil det være fotballaktiviteter og konkurranser for store og små. Mer informasjon om dette kommer.

Noen heldige United-fans fikk møte spillerne forrige sesong: