United knuste Salford

Etter hvert rant det inn bak hjemmelagets keeper. Josh Harrop (bildet) scoret to av målene.

Manchester Uniteds reservelag slo Altrincham 2-1 fredag, etter mål av Tosin Kehinde og Callum Gribbin.

Tirsdag kveld var laget igjen i aksjon, denne gang mot Salford City, klubben som er deleid av Neville-brødrene, Nicky Butt, Paul Scholes og Ryan Giggs, og som spiller på sjette nivå i det engelske ligasystemet.

Dessverre: Det var ingen tv-signaler fra oppgjøret på Moor Lane, så vi måtte nøye oss med spredte oppdateringer. Disse kan du lese nederst i saken.

Salford 1-5 (1-1) United-reservene

Treningskamp
Moor Lane, 26. juli 2016, kl. 20.30

03. min.: 0-1 Wilson
21. min.: 1-1 Allen (straffe)
65. min.: 1-2 Harrop
77. min.: 1-3 Harrop
80. min.: 1-4 Kehinde
83. min.: 1-5 Mitchell

United:
Dean Henderson; Joe Riley (Matt Olosunde, 82.), Regan Poole, Donald Love, Tyler Blackett; Sadiq El Fitouri, Sean Goss, Scott McTominay (Devonte Redmond, 46.), Matt Willock (Josh Harrop, 60.), James Weir (Demetri Mitchell, 82.); James Wilson (Tosin Kehinde, 75.).
Uben.innb.: Kieran O’Hara, Charlie Scott, Callum Gribbin, Zak Dearnley, Josh Doughty.

——————————————————-

1-1 og en jevnspilt førsteomgang, ble etterfulgt av en god og optimistisk restart fra hjemmelagets side. Men så overtok United alt. Salford-spillerne hadde løpt seg tomme, og jobben ble etter hvert enkel for Warren Joyces menn. Det førte til fire mål fra tre innbyttere etter pause.

I de 75 han spilte, gjorde James Wilson en god figur på topp. Det trengte han etter skuffelsen over å bli vraket fra troppen som dro til Kina.
Også Dean Henderson, Matt Willock, Sean Goss og Josh Harrop får gode skussmål etter kampen, mens forsvaret, inkludert midtstopperne Donald Love og Regan Poole, må tåle kritiske bemerkninger for usikkert og nølende spill.

SLUTT

83. MÅL! Nok en innbytter, denne gang Demetri Mitchell, setter inn 5-1.

Nå gjør United som de vil. Det er åpenbart at laget har langt bedre fysiske forutsetninger enn sine motstandere.

80. MÅL! Innbytter Tosin Kehinde gjør som  han gjorde mot Altrincham på fredag – scorer, og dermed står det plutselig 4-1! Målet kommer etter et flott angrep og blokkert avslutning fra Josh Harrop.

77. MÅL! Harrop igjen! Blir spilt igjennom og lobber ballen elegant over keeper til 3-1.

75. minutter spilt, og James Wilson forlater banen etter en fin forestilling. Det trengte han. Kehinde kommer inn.

69. TVERRLIGGERTREFF! Harrop vil ha mer, men må nøye seg med å høre suset av aluminium.

64. MÅL! Innbytter Josh Harrop med flott avslutning. Skrur ballen inn i krysset. 2-1 til United.

Salford har startet 2. omgangen best, og testet Henderson med et par avslutninger. Samtidig har James Wilson vært nære på å score sitt andre for kvelden.

PAUSE (1-1)

United-forsvaret spiller ifølge rapportene særdeles usikkert. Ved denne anledning er imidlertid Regan Poole våken nok til å feie ballen unna på streken. Dermed unngår Warren Joyces menn å bli liggende under.

STOLPETREFF 2! Og så er det Scott McTominays tur til å treffe metallet.

STOLPETREFF 1! Sean Goss er så nære, men ballen smeller i stangen.

MÅL! Hjemmelagets Richie Allen setter ballen sikkert i mål. 1-1.

Salfords James Poole legges i bakken av United-keeper Henderson, og dommeren peker på straffemerket!

Dean Henderson med sterk inngripen. Blokkerer avslutning.

03. min.: 1-0 til United! James Wilson sender ballen hardt og kontakt forbi Salford-keeperen og inn i hjørnet.