United fikk uventet hjelp

Vi skulle gjerne vunnet selv, men i det minste vant ingen andre heller.

Det var en vond helg for United med 0-4-tapet mot Everton, men helga ble mye mindre ille enn den ellers kunne vært.

Alle konkurrentene våre ga nemlig bort poeng også.

Først tapte Tottenham som ventet mot City.

Så ble Arsenal rystet av Crystal Palace, og tapte 2-3 på hjemmebane.

Mandag kveld gikk også Chelsea på et poengtap. Der ble det nemlig 2-2 etter at alle målene kom i løpet av kampens første 24 minutter.

Dermed er Chelsea bare tre poeng foran United – med én kamp mer spilt. Chelseas målforskjell er +21, Uniteds er +15 (en tremålsseier den kommende helga ville altså rettet opp mye!).

Chelsea skal møte United (B), Watford (H) og Leicester (B) i de siste tre kampene sine.

Arsenal er to poeng foran (med like mange kamper spilt som United, og klart bedre målforskjell). De møter Wolves (B), Leicester (B), Brighton (H) og Burnley (B).

Tottenham er tre poeng foran (med like mange kamper spilt, og klart bedre målforskjell). De møter Brighton (H), West Ham (H), Bournemouth (B) og Everton (H) i sine siste kamper.

I tillegg skal altså alle konkurrentene våre også spille kamper i Europa i denne perioden.

Tottenhams program ser klart enklest ut, mens bortesvake Arsenal må ut i tre bortekamper. Chelsea? Ja, de møter jo formsterke Leicester på bortebane, og skal tross alt møte United.

Dette kan helt klart fortsatt bli spennende.