Feiret seieren i taxi – knivstukket av sjåføren

Den enorme gleden over seieren mot PSG ble raskt til en helt annen opplevelse for noen United-fans.

En 44 år gammel United-fan ble knivstukket av en taxisjåfør mens han satt i taxien hans, melder Sky Sport.

United-supporteren og vennene hans var på vei tilbake til Paris sentrum etter seieren da taxisjåføren ble så forulempet over at United-supporterne i taxien sang og feiret seieren i taxien.

Ifølge Sky Sports News stanset taxisjåføren bilen, ba dem om å komme seg ut og truet så en av de kvinnelige passasjerene med kniv.

Den knivstukne skal så ha forsøkt å beskytte kvinnen – bare for å bli knivstukket i brystet. Han ble dermed liggende og kjempe for sitt eget liv på fortauet før en av de andre i gruppen fikk stanset en bil og kjørt mannen til sykehus.

UNITED-FANSEN: Slik så det ut inne på stadion. Dessverre ble det en grusom natt videre for en liten gjeng med fans som bare ville feire seieren.

Twitter-brukeren Natashaturk ser ut til å ha vært med i taxien.

– En euforisk kveld og dag. Jeg kan ikke få fortalt dere hvor heldig jeg var som fikk ta del i det. Det ble også en kveld jeg aldri vil glemme, men dessverre ikke bare på grunn av det utrolige resultater og prestasjonen.

– Vennen min ble knivstukket etter kampen, og jeg tilbragte den mest traumatiske natten hos Paris-politiet som behandlet meg som en kriminell – og ikke bare et vitne.

– Heldigvis kommer vennen min til å bli bra etter noen dager på sykehus, men dette var en opplevelse jeg ikke unner noen, skriver hun.

United som klubb skal selvsagt også nå ha bistått og hjulpet supporteren som er på sykehus.

– Vi er sjokkert over å høre om denne episoden hvor en av våre fans ble knivstukket i Paris i forbindelse med Champions League-kampen der. Alle i klubben ønsker ham god bedring, sier United i en uttalelse.