Manchester United v Everton - Premier League

– United er inne i en periode hvor det ser ut til å være fare rundt hvert hjørne

Her er vår gjennomgang av hva noen av de engelske journalistene skriver etter Uniteds skuffende 1-1-resultat mot Everton.

Ian Whittell, The Times

Om valget av Anthony Martial var den modigste og mest suksessfulle gamblingen denne sesongen av Ole Gunnar Solskjær og Manchester United, så var utfallet av kampen deprimerende velkjent for manageren.

Ekstra alarmerende for Solskjær er, utenom at de har holdt nullen én gang på 18 kamper, at det nå er elleve kamper siden de holdt nullen på hjemmebane.

Dette var sommeren hvor Raphaël Varane, vinner av fire Champions League-titler og et verdensmesterskap, kom sammen med Harry Maguire – fortsatt verdens dyreste forsvarsspiller – som en antatt løsning til Uniteds defensive mangler.

Men som utligningen i går viste, så ligger antakeligvis problemet sentralt på midtbanen, hvor Fred og Scott McTominay – som spottende omtales som «McFred» av misfornøyde United-fans – har sett ut til å være langt fra den nødvendige standarden.

Fred imponerte ikke akkurat med sin rolle i utligningen, som enda et punkt på en tilsynelatende endeløs liste av uprovoserte feil, og mange av disse har vist seg å være kostbare.

IMPONERTE IKKE I FORBINDELSE MED UTLIGNINGEN: Fred.

Rob Dawson, ESPN

Ingenting kommer enkelt for Manchester United for tida, og det gjør livet vanskelig for Ole Gunnar Solskjær.

Tre dager etter den dramatiske Champions League-seieren mot Villarreal, så var det enda en hektisk avslutning på Old Trafford, men denne gangen klarte ikke Cristiano Ronaldo å bli helten, og Everton klarte å sikre seg 1-1.

Solskjær kan kanskje til og med regne seg som heldig som tok et poeng etter at Yerry Mina fikk et sent mål annullert for offside av videodommer Stuart Attwell. Når Tom Davies ser det på nytt, så kommer han trolig til å ønske at han heller hadde gått for mål selv heller enn å sentre til den colombianske landslagsspilleren.

United er inne i en periode hvor det ser ut til å være fare rundt hvert hjørne. Everton møtte opp uten Richarlison eller Dominic Calvert-Lewin, men Old Trafford-publikummet holdt likevel pusten hver gang Everton passerte midtbanestreken. Raphaël Varane blokkerte et skudd fra Salomon Rondon, og Aaron Wan-Bissaka kom i veien for et annet skudd fra Abdoulaye Doucoure. David de Gea måtte være i toppform mot Villarreal på onsdag, og det var behov for ham igjen her.

DE GEA: Glimrende i midtuka, og han ble ikke arbeidsløs i denne kampen heller.

James Ducker, Daily Telegraph

Old Trafford-publikummet ble nok en gang vitne til den berømte «Siuuu»-feiringen, bare at denne gangen var det ikke slik at den kom etter at Cristiano Ronaldo fikk Manchester United-fans til å smile.

Andros Townsend valgte å feire målet som ga Everton et svært fortjent poeng ved å imitere spilleren som fem ganger har blitt World Player of the Year, som startet denne kampen på benken, og så ikke var i stand til å vippe kampen tilbake i Uniteds favør etter at de hadde gitt fra seg ledelsen Anthony Martial ga dem.

Nå har United tapt fem poeng på Old Trafford i Premier League i løpet av sju dager, og selv om United har spilt verre enn dette og vunnet, så er det en naivitet, sårbarhet og mangel på sammenheng og bestemthet i dette laget som Ole Gunnar Solskjær sliter med å få gjort noe med.

Villarreal plaget United med kontringer i Champions League på onsdag, og klarte ikke å utnytte det, men Everton gjorde det. Harry Maguires fravær merkes allerede svært godt. United så ut som bare rot bak uten kapteinens autoritet de siste par ukene av forrige sesong, og en kunne se at han var sårt savnet både her og i midtuka.

SAVNET I FORSVARSREKKA: Harry Maguire var ikke akkurat inne i sin beste periode, men Uniteds forsvar har sett svært sårbart ut etter at han ble skadet.

Samuel Luckhurst, Manchester Evening News

Manchester United må vinne kamper som dette om de skal bli et konkurransedyktig lag igjen.

Yerry Minas annullerte mål inviterte United til å feie problemene under teppet igjen med enda et vinnermål på overtid, men ikke denne gangen.

Dette ville bare vært en suksessfull uke om United hadde levert to seiere, og den ene seieren holdt bare gribbene unna i tre dager. United skal prøve å kjempe om ligatittelen, og spilte med et lag som hadde vært mer passende i en ligacupkamp.

United ser fortsatt ikke ut til å være kapable til å gi City, Liverpool og Chelsea en troverdig kamp [om ligatittelen].