United i dag, 1. juli

Belgia kjemper om kvartfinalebilletter, reservene skal til Irland, og utdrag fra Ferguson-forord.

Les også: United i dag 30. juni

21.44: Daily Express kan en nå lese et utdrag fra et forord Sir Alex Ferguson har skrevet i en bok om det skotske laget Cowdenbeath FC.

20.53: Fellaini starter for Belgia, se hele Belgia-laget i denne saken, der vi vil oppdatere med mål og andre viktige hendelser. Vinneren av Belgia-USA møter Argentina i kvartfinalen, etter at Argentina vant 1-0 mot Sveits etter ekstraomganger.

19.23: Vi gjør et tilbakeblikk til denne dagen for åtte år siden i denne saken.

18.32: Han må ha sett gratulasjonen vår i denne saken…

18.22: Treningskamp i Irland for reservene:

17.08: Vi har naturlig nok mest fokus på Belgias kamp i kveld (22.00), men 18.00 spiller Argentina mot Sveits, og der blir det jo avgjort hvem Fellaini og Januzaj møter i en eventuell kvartfinale. De har nok ikke noe imot å se Sveits slå Messi & co, skulle en tro.

16.51: Såpass må vi tåle…

16.22: Ex-red Cameron Stewart er klar for Ipswich Town. Alternativet ville nok vært Leeds, der han har vært innom på lån, men det passer seg jo ikke å være der for en rød Manchester-gutt. I Ipswich blir han lagkamerat med blant annet Frédéric Veseli.

15.50: Så kom den, den offisielle meldingen om at ex-Red Roy Keane har blitt utnevnt til ny assisterende manager i Aston Villa.

15.15: Husk Belgia – USA i kveld klokken 22. Les mer her. I den forbindelse ønsker vi Marouane Fellaini og Adnan Januzaj lykke til i kampen for kvartfinalebilletter!

13.20: Fredag er D-dag for alle United-spillere som ikke har vært involvert i VM-spill. Da er det slutt på ferien og alle skal møte på Aon Training Complex for veiing og måling. Så, like over helgen, starter treningskjøret frem mot avreise til USA om cirka to uker fra nå av. Det nærmer seg! Les mer om det her.

11.30: BBC melder at Roy Keane senere i dag vil bli bekreftet som ny assistent i Aston Villa.

09.30: Wayne Rooney og hans kone, Coleen, ble utsatt for bagasjetyveri for «tusener» da de fløy med British Airways til Las Vegas. Fire kofferter dukket først opp to dager etter ankomst, og manglet da en betydelig del av det opprinnelige innholdet. Det kan du lese mer om her.

08.55: Ikke å forglemme, så er sommerens overgangsvindu nå offisielt åpnet i England. Selv om kjøp og salg har foregått i ukesvis allerede, vil involverte spillere først være spilleberettiget for sine nye klubber fra i dag av. Det samme gjelder for øvrig spillere som har vært lånt ut. Offisielt returnerer de til sine moderklubber i dag.

08.30: I dag er det ett år siden David Moyes offisielt tok over som United-manager.

07.55: I går avanserte Patrice Evra og Frankrike til kvartfinalen i Brasil, etter 2-0-seier over Nigeria. Sent i kveld får vi så vite om Adnan Januzaj og Marouane Fellaini følger etter sin franske klubbkamerat når Belgia møter USA i Salvador. Avspark der finner sted klokken 22.00. Dagens første kamp står for øvrig mellom Argentina og Sveits (se dagens oddstips).

07.50: PÅ DENNE DAG  i 1987 foretok Alex Ferguson sine to første kjøp som United-manager. Viv «Spider» Anderson ble hentet fra Arsenal og Brian «Choccy» McClair fra Celtic. Overgangsbeløpene lå på henholdsvis £250.000 og £850.000.

07.30: I dag starter vi med å ønske Ruud van Nistelrooy til lykke med 38-årsdagen. Det har allerede gått åtte år siden den målfarlige nederlenderen byttet Old Trafford ut med Santiago Bernabeu, og det etter hele 150 fulltreffere på bare 219 forsøk! Scoringsraten hans, 0,6849 per kamp, er den nest høyeste som er registrert i Manchester United, og overgås bare såvidt av Tommy Taylors 0,6858 (131 mål på 191 kamper).
Også Alfred Ambler ble født på denne dagen, men det er så lenge siden at vi knapt husker det. Midtbanespilleren, som fikk 10 kamper for Newton Heath, ble født såpass langt tilbake som i 1879.

0725: God morgen, og velkommen til juli!