– United bedre for meg enn PSV og Feyenoord

Tahith Chong om sommerens valg.

Han er spennende, Tahith Chong.

På sommerturneen fikk vi smakebiter av det 19-åringen er god for, og selv om det ikke har blitt tellende kamper for førstelaget denne sesongen så rykket han opp til benken mot Southampton, da Anthony Martial var ute med skade.

Sannsynligvis er det en god sjanse for at han får sesongdebuten mot enten Astana eller Rochdale i løpet av de to neste ukene.

Kanskje vil det gjøre ham tryggere på at valget om å bli i United var rett.

I sommer kunne han nemlig vendt nesa hjemover, på et utlån til de nederlandske storhetene PSV Eindhoven eller Feyenoord.

– Jeg diskuterte det med familien og klubben, og så handlet det om å ta en avgjørelse om hva som er best for meg. For meg var det nå å bli i United, sier han til nettsiden med det noe suspekte navnet «Veronica Inside».

– Så vet man ikke hva som skjer som fotballspiller. Sesongen er akkurat i gang, fokuset mitt er fortsatt United, men man vet aldri hva som kan skje.

Chong står med totalt fire førstelagskamper og 78 minutters spill for United så langt, fordelt på ligakampene mot Huddersfield og Southampton, Champions League-kampen mot PSG og FA-cupkampen mot Reading forrige sesong.