Unggutter i storform

Både Tom Cleverley (bildet) og Febian Brandy scorte to ganger da England U20 knuste Montenegro 5-0 tirsdag kveld.

Dermed fortsetter Tom Cleverley å score mål, etter at han forrige uke scorte i Uniteds treningskamp mot Valencia. Det var derimot Brandy som viste seg mest frem i første omgang i tirsdagens landskamp. Han brukte bare 13 minutter på å sende England i ledelsen da han lurte Montenegros offsidefelle og satte ballen i mål. Like før pause doblet han ledelsen, og scorte sitt andre mål for dagen på volley.

Cleverley spilte ifølge rapportene en god første omgang, men han bommet også på et straffespark. Unggutten fikk likevel sin revansje etter hvilen. Kun tre minuttter ut i omgangen scorte han sitt første og Englands tredje mål. Åtte minutter før slutt ble også han tomålsscorer da han på nydelig vis skrudde ballen nede i hjørnet. På overtid fastsatte Boltons Tope Obadeyi sluttresultatet til 5-0.

24. september starter VM for U20-landslag og både Cleverley og Brandy kan nok sies å ha styrket mulighetene sine til å være med i troppen.

De to engelskmennene var ikke de eneste ungguttene fra United som var i aksjon tirsdag. Oliver Norwood fikk sin debut for Nord-Irlands U21-landslag da han, Corry Evans og resten av Nord-Irland ble slått av 2-1 av Portugal.