Ulvene til Premier League

Wolverhampton Wanderers rykket lørdag kveld opp til Premier League.

Wolverhampton har vært det desidert beste laget på nivå to denne sesongen, og nå er det klart at de derfor tar steget opp til Premier League den kommende høsten.

Bekreftelsen kom etter at Brentford utlignet på overtid mot Fulham på lørdagskvelden.

Manager Nuno blir med det (slik det ser ut nå) den tredje portugisiske manageren i Premier League. José Mourinho og Carlos Carvalhal er allerede managere for Premier League-klubber.

Wolves var sist oppe i Premier League fra 2009/10-sesongen til 2011/12-sesongen. I løpet av de sesongene ble det ett tap for United på Molineux, mens vi vant resten av kampene mot laget med de gyldne draktene.

Vår siste kamp mot Wolves (mars 2012) endte med en 5-0-seier til United på Molineux – målene ble scoret av Jonny Evans, Antonio Valencia, Danny Welbeck og Javier Hernández (x2).

Omdiskuterte Wolves

Det er ikke bare i politikken at ulvene er omdiskuterte, og vekker en del harme, for det er mange som er misfornøyde med måten Wolves har gått frem på.

Championship-klubber har klaget på urettferdighet, og for noen dager siden kom det frem at Premier League-klubbene også planlegger å holde samtaler om hvordan Wolves holder på.

Det er klubbens tette relasjon med Jorge Mendes som er under angrep – superagentens tette businesslinker med Wolves-eierne omtales som en interessekonflikt.

Samarbeidet med Mendes har gitt Wolves mange kvalitetsspillere – inkludert Ruben Neves, som i midtuka scoret følgende brukbare mål: