Ubeseiret

Sjekk her hvordan United har gjort det med de ulike spillerne så langt.

United har spilt åtte seriekamper så langt. Det er mer enn én 20 prosent av hele sesongen, og det er blitt tre seirer, tre uavgjorte og to tap.

United.no har derfor sett nærmere på hvem av spillerne som har vært på banen ved hvilke resultater. Resultatene er faktisk litt overraskende.

Tre ubeseirede

Antonio Valencia har for eksempel vært på banen i fem av de åtte kampene så langt, men er fortsatt uten tap.

Valencia var ikke med da det ble tap hjemme mot Swansea i første serierunde eller i bortekampen mot Leicester, men han fikk spilletid borte mot Sunderland og Burnley, og også i hjemmeseirene mot QPR, West Ham og Everton. Den siste kampen han ikke spilte var mandagens oppgjør mot WBA, som United igjen bare var noen minutter fra å tape.

Manchester United v West Ham United - Premier League
2 SEIRER: Patrick McNair

To andre spillere har også vært på banen i to kamper eller mer, og det med gode resultater.

Patrick McNair fikk to kamper i midtforsvaret før han ble skadet, og United vant begge. Han står altså med full pott på sine tre timer Premier League-spill for United.

shaww
2 – 1 – 0: Luke Shaw

Luke Shaw kom først inn på laget etter 3-5-tapet borte mot Leicester, og han er dermed også ubeseiret så langt. To seirer og én uavgjort har det blitt med 19-åringen på venstrebacken.

Tre uten seier

Akkurat som Valencia, McNair og Shaw kun har positive kamper å vise til så langt, så er det tre andre som har tilsvarende negativ statistikk.

Phil Jones og Ashley Young har for eksempel ikke opplevd seier med United denne sesongen. Begge var på banen i de tre første kampene, som endte med tap for Swansea og poengdeling mot Sunderland og Burnley. Så forsvant de ut med skade, bare for å returnere i mandagens 2-2-kamp mot WBA.

Chris Smalling har opplevd nesten det samme. Han har vært på banen i tre seriekamper, men kun opplevd ett poeng, mot Sunderland. Ellers var han også på banen mot Swansea og Leicester.

Totalt har åtte spillere vært på banen i alle Uniteds tre seirer til nå. Så spørs det hvor mange av dem som får tillit fra start i søndagens storkamp mot Chelsea.

Her er statistikken så langt i serien.

(Merk at vi har tatt ut spillere som kun har vært på banen i én kamp denne sesongen, og at United altså har 3 seirer, 3 uavgjorte og 2 tap til nå)

stat0