Uavgjort mot Everton

Danny Welbeck (bildet) scoret igjen da Uniteds U18-lag lørdag spilte uavgjort 3-3 mot Everton i FA Premier Academy League.

17 år gamle Welbeck, som i forrige uke var på tur til Saudi-Arabia sammen med førstelaget, satte inn dagens første mål etter 18 minutters spill på Carrington.

Everton bød imidlertid på hard kamp for Paul McGuinness' mannskap. De utliknet etter halvtimen, tok ledelsen like før pause og øket deretter til 3-1 i 2. omgang. Der og da syntes poengene tapt for hjemmelaget.

Men rødtrøyene nektet å gi opp, og for det skulle de få rikelig betalt.

Knappe kvarteret før slutt ga Federico Macheda nytt håp med sin åttende scoring for sesongen, før Danny Drinkwater skrudde et frispark inn i krysset med bare fire minutter igjen på kampuret.

Dermed var opphentingen fullført, og et verdifullt poeng sikret – selv om det fort kunne ha endt i forferdelse da Everton traff stolpen i siste spilleminutt.

United: Ben Amos, Scott Moffatt, Joe Dudgeon (Danny Galbraith, 71.), Matt James, Oliver Gill (Corry Evans, 71.), Oliver Norwood, Chris Curran, Daniel Drinkwater, Danny Welbeck, Federico Macheda, Brady.

Uben.innb.: Evandro Brandao, Conor McCormack, Magnus W. Eikrem