Uavgjort mot Curzon Ashton

Jack Barmbys scoring var ikke nok for United U21, som slapp inn helt på tampen.

United stilte med et svært ungt mannskap da de kjempet om det årlige Jack Crompton-troféet til ære for United-legenden som nå er klubbpresident i Curzon Ashton.

Gjestene kom også best i gang, og allerede etter ni minutter utnyttet Jack Barmby en keepertabbe og sendte United i føringen. Flere gode muligheter før pause gjorde at det var et skuffet United-lag som gikk i garderoben med kun ett mål ved sidebytte.

Etter kampen jevnet det seg ut, og to minutter før slutt kapitulerte United. Et langskudd fra over 25 meter snek seg inn bak Jonny Sutherland i United-buret, og dermed endte det uavgjort på Tameside Stadium.

Mats Møller Dæhli var med i troppen, men det var aldri planlagt at han skulle komme inn, ettersom han spilte kamp lørdag. Dermed ble i stedet Barmby først byttet ut – før han kom innpå igjen ti minutter før full tid.

MANCHESTER UNITED – CURZON ASHTON 1-1
1-0 Jack Barmby (9)
1-1 (88)

Manchester United: Jonathan Sutherland; Frederic Veseli, Reece James, Luke Giverin, Luke McCullough, Charni Ekangamene, Gyliano van Velzen (Jack Barmby 78), Gladstony, Jack Barmby (Luke Hendrie 59), Adnan Januzaj, Tom Lawrence

Ubenyttede innbyttere: Kieran O’Hara, Mats Møller Dæhli

Vi oppdaterte med de viktigste hendelsene fra kampen:

1. OMGANG:

1. min: Kampen er i gang

9. min: BARMBY SENDER UNITED I FØRINGEN! Utnytter en keepertabbe og ordner 1-0-ledelse til United.

25. min: Det er sparsommelig med oppdateringer fra Tameside Stadium, men United har vært det beste laget, selv om også Curzon har kommet til noen avslutninger.

28. min: Van Velzen spiller vegg med Barmby og kommer til skuddlege, men avslutningen går utenfor.

43. min: Gigantsjanse for United! Van Velzens skudd blir blokkert, men Giverin er på returen. Også hans forsøk blir reddet, men med en keeper helt satt ut av spill makter ikke Lawrence å sette ballen i mål.

Pause, 0-1. United har styrt kampen og burde ledet med flere mål.

2. OMGANG:

46. min: Andre omgang har startet.

59. min: Luke Hendrie kommer inn for målscorer Jack Barmby.

75. min: Veldig lite info som har kommet fra denne andreomgangen.

80. min: Jack Barmby kommer faktisk inn igjen på banen. Gyliano van Velzen går ut.

88. min: United har trøtnet til, og til slutt kom utlikningen. Et langskudd som overlister Sutherland.

Slutt, 1-1. Det meldes om et ok resultat utifra spill og sjanser.