Uavgjort mot Arsenal

Nick Powell (bildet) scoret det første da Uniteds U21-lag spilte uavgjort mot Arsenal.

Manchester Uniteds U21-lag tok i mot Arsenal på Moss Lane klokken 20:00 mandag kveld.

Kampen ble livesendt på Viasat Fotball.

Tidligere mandag skrev united.no et preview til kampen, som du kan lese her:

U21 møter Arsenal

United U21 v Arsenal U21 2-2 (2-2)

11. min.: 0-1 Akpom15. min.: 1-1 Powell22. min.: 2-1 Lingard30. min.: 2-2 Akpom

Uniteds lag (4-3-3): Ben Amos – Frederic Veseli (Scott McGinty, 36.), Michele Fornasier, Reece Brown, Marnick Vermijl – Ryan Tunnicliffe, Tom Thorpe, Adnan Januzaj – Larnell Cole, Nick Powell, Jesse Lingard

Uben.innb.: Johnny Sutherland, Tyler Blackett, Tom Lawrence, Charni Ekangamene

Benken: Sutherland, McGinty, Blackett, Lawrence, Ekangameme

Her kan du lese kampforløpet:

0 min: Arsenal sparker kampen igang.

11 min: 1-0! Akpom sender Arsenal i ledelsen! Spissen krangler seg gjennom United-forsvaret og banker ballen i det nærmeste hjørnet.

15 min: 1-1! Nick Powell drar seg fri på første stolpe og stanger corneren i mål.

17 min: Kampen bølger mye fram og tilbake på den gjørmete gressmatten. Arsenal har ballen mest.

22 min: 2-1! Adnan Januzaj spiller fri Lingard på vakkert vis, og sistnevnte gjør ingen feil i avslutningsøyebliket. Fint mål fra de rødkledde.

23 min: United får frispark i god posisjon, men avslutningen blir ufarlig.

30 min: 2-2! Ben Amos gir en retur ut i farlig område, og Akpom får en enkel jobb med å sette inn utlikningsmålet.

32 min: United roper på straffe når ballen spretter opp i hånda på en Arsenal-spiller.

36 min: Sean McGinty erstatter Frédéric Veseli som forlater banen med en hamstringsskade. McGinty går inn på venstreback, mens Vermijl flyttes over på høyreback.

PAUSE

45 min: Andre omgang sparkes igang.

57 min: Ganske stille åpning på andre omgang uten de største sjansene. Begge lag upresise på den siste tredjedelen.

60 min: Ben Amos er ute på en aldri så liten bærtur, og kolliderer med Akpom som er på vei gjennom. Som belønning får han frispark imot seg i farlig posisjon, samt et gult kort.

62 min: Eisfeld skyter frisparket høyt over mål. Burde utnyttet situasjonen bedre.

65 min: Michele Fornasier mottar gult kort.

70 min: Stor sjanse for Arsenal. Akpom h4 over fra fem meter. Sean McGinty gjør en god defensiv jobb og forstyrrer spissen som har vært farlig hele kampen.

77 min: Ingen av lagene dominerer nevneverdig, og de halvfarlighetene som er kommer stort sett på dødball.

83 min: Sean McGintys innlegg blir nesten farlig, og havner på nettaket til Fabianski. Venstrebacken mente garantert ikke det der.

87 min: Adnan Januzaj får gult kort.

88 min: Gnabry med et farlig frispark som stryker stolpen til Ben Amos.

SLUTT: Dommeren blåser i fløyta for siste gang, og kampen ender 2-2.