Uavgjort mellom United og Benfica

Det endte uavgjort 2-2 på Old Trafford tirsdag kveld. Berbatov og Fletcher scoret Uniteds mål.

Dermed er det Benfica som leder gruppe C på innbyrdes oppgjør foran United.

Vi må til Basel onsdag 7. desember og sikre oss minst uavgjort for å komme oss videre i årets Champions League. Gruppeseier virker usannsynlig etter dagens kamper, da må Otelul ta poeng mot Benfica, og vi må vinne i Basel.

Kort resymè fra dagens kamp:

Det var gjestene som åpnet best og Phil Jones var uheldig og satt et innlegg i eget mål etter tre minutter. I en lang periode var det Benfica som hadde spillet.

United kom bedre med midtveis i omgangen og utliknet ved Dimitar Berbatov etter 30 minutter. Han h4 inn et innlegg fra Nani. Like etter bør Ashley Young sende hjemmelaget i føringen, men klarer ikke å overliste Artur i målet til Benfica.

I 2. omgang spilte vi godt fra start av. Vi fikk bedre rytme i spillet vårt, og gikk opp i ledelsen etter 59 minutter. Evra med innlegg fra venstre, og Fletcher fikk to sjanser til å sette ballen i mål.

Men, to minutter seinere kom vi ned på jorden igjen. Jones spiller tilbake til De Gea, hvis pasning går rett i beina til en Benfica-spiller. Innlegg, klarering fra Rio, men Aimar kaer inn 2-2.

Etter dette hadde vi våre muligheter, spesielt ved Berbatov, men måtte altså se at gjestene fikk med seg ett poeng fra Old Trafford.

Uniteds lag: De Gea, Fabio, Jones, Ferdinand, Evra, Valencia, Fletcher, Carrick, Young, Nani, Berbatov

Innbyttere: Lindegaard, Smalling, Rafael, Giggs, Park, Gibson, Chicharito

Her er live-tekst fra kveldens kamp:

<iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=38469c541f/height=550/width=542″ scrolling=»no» height=»550px» width=»542px» frameBorder=»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=38469c541f» >Manchester United – Benfica</a></iframe>