Uavgjort i debuten

Både Ryan Tunnicliffe (bildet) og Scott Wootton fikk spille 45 minutter da Peterborough kun klarte 2-2 mot Barnet.

Både Tunnicliffe og Wootton startet på benken, men Peterborough-manager Darren Ferguson valgte å sette inn ni nye spillere i pausen, deriblant de to United-ungguttene.

Posh fikk en marerittstart på kampen og lå under 2-0 etter 15 minutter. De reduserte et kvarter senere, og holdt 2-1 til pause. I pausen gikk Tunnicliffe inn på sin vante midtbaneplass, mens forsvarsspiller Wootton fikk prøve seg som defensiv midtbane. Bortelaget utliknet tidlig i andre omgang og kom mer med i kampen, mye på grunn av godt spilt på midten. Fergusons elever holdt ballen i laget og spilte god, offensiv fotball. Ifølge rapportene gjorde både Tunnicliffe og Wootton en god jobb, spesielt tok sistnevnte utfordringen i den nye posisjonen på strak arm.

Neste kamp for Peterborough er borte mot Notts County førstkommende onsdag.

Kilde: ThePosh.com