Uavgjort i åpningskampen

Sam Johnstone (bildet) hadde flere viktige redninger da England U19 – med ytterligere to Røde på banen – spilte 1-1 mot Kroatia i EM.

England åpnet deres U19-mesterskap tirsdag ettermiddag, men Kroatia skulle vise seg å ikke være noen enkel nødt for Young Lions. Sam Johnstone, Tom Thorpe og Michael Keane var alle med på å danne et solid defensivt fundament for England, og det fikk de også bruk for i Tallinn.

For Johnstone fikk en del og gjøre og vartet opp med flere gode redninger, spesielt før sidebytte. Lagene gikk til pause uten scoringer, men det var England som kom ut av garderoben igjen som det bedre laget.

Derfor var det mot spillets gang at Domagoj Pavicic sendte kroatene i føringen elleve minutter ut i andre omgang. Ledelsen holdt seg imidlertid ikke lenge, for kun fire minutter senere utliknet Nathaniel Chalobah – som storspilte for Chelsea da de møtte United i FA Youth Cup i vår.

Flere scoringer ble det ikke, og dermed ble det kun ett poeng for England. Alle United-spillerne spilte samtlige 90 minutter.

Serbia og Frankrike er de andre lagene i gruppe B.