Uavgjort for U 18

Paul Pogba (bildet) og John Cofie scoret målene da juniorene spilte 2-2 mot Manchester City.

Manchester Uniteds U 18-lag møtte idag Manchester City til dyst på bortebana på Platt Lane. Manchester City åpnet best og storscoreren Harry Bunn førte de lyseblå opp i ledelsen 1-0. United svarte og Paul Pogba, som har vært ute med skade siden mai, satte inn et inlegg fra William Keane til 1-1.

Dette resultatet holdt seg til midtveis ut i andre omgang, da John Cofie sendte United i ledelsen med et lavt skudd fra hjørnet av 16-meteren. Dette var Cofies åttende mål totalt så langt denne sesongen, og hans femte på seks kamper for U 18.

United fortsatte å presse og både Etzaz Hussain og Ryan Tunnnicliffe hadde store sjanser, men ingen av dem greide å få ballen i mål. Dessverre greide City å komme tilbake og ti minutter før slutt satte Harry Bunn inn sitt andre mål for kvelden, noe som fastsatte sluttresultatet til 2-2.

U 18 foreløpig ubeseiret i liagen etter seks kamper. De tre siste kampene har dog endt uavgjort, og i alle kampene har de røde gitt fra seg en ledelse.

Laget som startet: Sam Johnstone, Michael Keane, Michele Fornasier, Tom Thorpe, Sean McGinty; Larnell Cole, Ryan Tunnicliffe, Paul Pogba, Etzaz Hussain; John Cofie, William Keane.