Uavgjort for U18

Spilte 2-2 borte mot Leeds.

Uniteds U18-spillere sikret seg ett poeng i sluttminuttene borte mot Leeds, etter at Ezekiel Fryers til slutt fikk ballen på pannebrasken og scoret sitt første mål for klubben noensinne.

Rødtrøyene tok ledelsen rett før pause ved Ravel Morrison (bildet). Forarbeidet til spissen John Cofie var glimrende, og Morrisons velplasserte og harde avslutning var utagbar for vertenes keeper.

Paul McGuinness` mannskap hadde rimelig god kontroll på kampen tidlig i andre omgang, men United-spiller Ryan Tunnicliffe ville det imidlertid annerledes. Bare den Bury-fødte midtbanespilleren vet hva han tenkte på da han dundret et knallhardt skudd i eget nett!

Få minutter senere tok Leeds ledelsen, men Fryers sørget altså for at United fikk med seg ett poeng hjem til Manchester på overtid.

KAMPFAKTA

Leeds 2 (0) – United 2 (1)

45. min.: 0-1 Morrison 50. min.: 1-1 Tunnicliffe (selvmål) 65. min.: 2-1 Turner 90. min.: 2-2 Fryers

Laget: Devlin, Brown (Lingard, 87.), Fryers, Thorpe, Wootton, Hussain, Cole, Tunnicliffe, Cofie, W.Keane og Morrison

Innbyttere: Johnstone, M.Keane, Giverin