Uavgjort for reservene

Wes Brown spilte 45 minutter for Manchester Uniteds reserver mot Newcastle, i en kamp som endte 1-1. Corry Evans scorte Uniteds mål etter ni minutter, mens Frank Wiafe Danquah utliknet ti minutter senere.

Det ble en underholdene kamp med mye fint spill, men hvor ingen av lagene spilte seg til veldig mange sjanser. United var dog imponerende i begynnelsen av kampen. I åpningsminuttene hadde Corry Evans et forsøk som ble reddet av Newcastles keeper, Tim Krul. Evans trakk derimot det lengste strået etter at ni minutter var spilt. En heading av Matty James ble tatt ned av Lee Martin. Martin løp mot mål før han spilte en pasning gjennom til Evans, som avsluttet iskaldt og sendte Ole Gunnar Solskjærs menn i ledelsen foran drøye 550 tilskuere på Moss Lane i Altrincham.

Etter scoringen hadde United fortsatt overtaket, men de slet mot Newcastles spisser, da spesielt Nile Ranger. Det var derimot Frank Wiafe Danquah som gjorde at hjemmelagets ledelse ikke varte lenge. En langpasning gikk til Ranger som ga ballen til Danquah. Fra 25 meter scorte han på et kjempeskudd som Tomasz Kuszczak var sjanseløs på.

United stilte uten en rendyrket spiss i startelleveren og brukte Lee Martin på topp. Dette ble etter hvert ganske tydelig da sjansene kom sjeldent og med stort mellomrom. Newcastle ble kanskje feilaktig fradømt en scoring da Ranger fikk scoringen sin annulert for klatring på James. Etter hvilen fikk Xisco en stor mulighet da han traff utsiden av stolpen fra spiss vinkel. Andre omgang ble sjansefattig, men da Lee Martin ble hektet inne i bortelagets 16-meter fikk United straffe. Fabio gikk frem til straffemerket, men Krul reddet! Fabio rettet opp noe av inntrykket da han like etterpå reddet på streken og dermed hindret Newcastle i gå opp i ledelsen.

Med uavgjort ble ingenting endret i toppen av Premier Reserve League North. Sunderland leder klart foran United på andreplass, mens Newcastle ligger ett poeng bak United. Neste kamp for reservene er mot nettopp Sunderland onsdag 29. april på hjemmebane.

Uniteds lag: Tomasz Kuszczak; Wes Brown (Cameron Stewart, 46), Richard Eckersley, Oliver Gill, Fabio; Daniel Drinkwater, Darron Gibson (Magnus Eikrem, 63), Matty James, Corry Evans, Zoran Tosic; Lee Martin

Kilde: manutd.com