Poengdeling mellom rivalene

Danny Welbeck (bildet) og resten av reservene maktet ikke å holde på ledelsen sin.

Kun to dager før seriegullet kan kunne sparkes i retning Manchester, kunne Ole Gunnar Solskjærs disipler ta første stikk mot naboene i vest, og med blant andre Danny Welbeck og Tomasz Kuszczak på banen fra start, virket det som om laget i det minste hadde ambisjonene på rett sted.

Sjokkåpning

Dog skulle det ikke ta lang tid før Liverpool fikk hull på den berømte byllen, på en måte som muligens spikrer fast Ben Fosters kandidatur som etterfølger til Edwin van der Sar. Kuszczak og forsvarer Robert Brady misforsto hverandre totalt på en lang ball i bakrom, og Liverpools Philip Degen kunne enkelt og greit snappe ballen og trille den inn i det åpne målet. 1-0, med kun fem minutter spilt.

United snur oppgjøret

Men, Danny Welbeck er en av kometene i United-laget i år, og beviste det igjen i kveld. En glitrende bakromspasning fra Matthew James ble lekkert mottatt av Welbeck, før han avsluttet nydelig forbi en utspilt Dean Bouzanis i Liverpool-buret. 1-1, og nå var United førende. Daniel Drinkwater hadde et riktig så bra forsøk kun minutter senere, men denne gangen var Liverpool-keeperen parat.

Men, United skulle likevel få ledermålet sitt. Lee Martin var servitør da han spilte Fabio fri inne i Liverpools straffefelt. Brasilianeren gjorde ingen feil, og hamret ballen ned i det lengste hjørnet. Til pause var stillingen 2-1 i favør gjestene.

Utligning etter pause

Men, det skulle ikke ta lange tiden i andre omgang heller, før Liverpool var à jour. Daniel Pacheco plasserte ballen flott og utagbart forbi en utspilt Kuszczak. Og det var egentlig det som skulle skje videre i kampen også. Noen få muligheter ble det til begge lag, som Oliver Norwoods frispark i sluttminuttene som ble mesterlig avverget av Bouzanis, men alt i alt var 2-2 noe alle sammen kan se seg noenlunde fornøyde med.

United: Tomasz Kuszczak; Richard Eckersley, Ritchie De Laet, Corry Evans, Fabio (Norwood 66.); Lee Martin, Rodrigo Possebon, Matthew James, Daniel Drinkwater, Robert Brady (James Derbyshire 83.); Daniel Welbeck.

Ubenyttede innbyttere: Gary Woods, Oliver Gill, Antonio Bryan