Uavgjort i miniderbyet

Vi fulgte reservenes oppgjør mot Manchester City.

Én dag, tre kamper. Uniteds U18-lag har allerede knust Blackburn, mens førstelaget i kveld tar imot Newcastle. Mellom der var miniderbyet mot Manchester City på reservelagsnivå.

United startet dagen helt på bunnen av reservelagsserien, men Sbragias lag har sett bedre ut i det siste, og klatret bort fra bunnposisjonen etter å ha spilt uavgjort 1-1 mot Citys nest beste.

Var det årets beste reservelagskamp av United? Det skal en ikke se bort fra, selv om det ikke ble seier. United var i perioder klart bedre enn City, og en annen dommer kunne i tillegg fort gitt et annet resultat. City skulle hatt minst ett rødt kort, kanskje to, i tillegg til at United tilsynelatende ble snytt for en klar straffe.

RESERVELAGSTRENER: Ricky Sbragia.

Uniteds mål ble scoret av James Wilson, som kaldt sendte ballen mellom beina på City-keeperen etter et nydelig gjennomspill i bakrom av Demetri Mitchell.

Wilson var også nære ved flere ganger, og var igjen farlig på dødball med sin hodestyrke.

City utlignet noen minutter etter pause etter noe passivt forsvarsspill, og i likhet med United kunne også de fort hatt flere mål.

Tosin Kehinde var kanskje Uniteds aller beste denne lørdagsettermiddagen.

SCORET UNITEDS MÅL: James Wilson.

Manchester United U23 1-1 Manchester City U23

Premier League 2
Leigh Sports Village
Lørdag 18. november 2017, 14.00

21. min.: 1-0 James Wilson
48. min.: 1-1 Lukas Nmecha

Manchester United: Kieran O’Hara; Joe Riley, Luca Ercolani, Ro-Shaun Williams, Demetri Mitchell; Thomas Sang, Charlie Scott (Indy Boonen, 83.), Ethan Hamilton; Zachary Dearnley (Callum Gribbin, 85.), Tosin Kehinde; James Wilson (Joshua Bohui, 83.).

Ubenyttede innbyttere: Tyrell Warren, Max Johnstone.