Uavgjort for Cameron & co

Cameron Borthwick Jackson fikk 67 minutter for England U19, mens James Wilson ble sittende på benken for U21.

Englands U19-trener Aidy Boothroyd har en tøff oppgave foran seg med å nå U19-EM etter å ha spilt 1-1 mot Hellas.

Cameron Borthwick-Jackson startet kampen for England, men ble byttet ut etter 67 minuter til fordel for midtbanespilleren Lewis Cook fra Leeds da England jaktet vinnermålet.

Adam Armstrong, som til daglig spiller i Coventry på lån fra Newcastle sendte England i førigen fra straffemerket tidlig i 2. omgang, men Hellas utlignet like etter.

Flere mål ble det ikke til tross for at England hadde flere brukbare muligheter mot slutten.

Nå må England slå Spania i den siste kampen for å gå til sommerens EM-sluttspill for U19-landslag i Tyskland.

Det ble det samme resultatet da Englands U21-mannskap møtte Sveits, men 1-1 mot alpelandet gjør at Gareth Southgates beholder ledelsen i gruppen, tre poeng foran Sveits og Norge.

Uniteds James Wilson ble sittende på benken hele kampen og kunne derfra se at Arsenals Chuba Akpom (på lån til Hull) ga England ledelsen tidlig i 2. omgang.

Kamberi utlignet imidlertid for Sveits med et drøyt kvarter igjen av kampen.