– Uaktuell for fotball-EM

Marcus Rashford er visstnok uaktuell til to fotball-EM i sommer.

Han har vært et av de støste lyspunktene i Uniteds sesong, Marcus Rashford, og som typisk er i fotballgale England betyr det spekulasjoner om mer – for eksempel: Burde han komme med i Englands EM-tropp?

Til Frankrike?

Nå skriver The Times’ Paul Hirst at de har forstått det slik at United-unggutten uansett er uaktuell for EM-troppen.

Kanskje ikke så rart siden han aldri en gang har spilt for U21-landslaget.

mrDet noe mer spesielle er at Englands U19-landslagstrener, Aidy Boothroyd, visstnok ikke har planer om å ta ut Rashford til sluttspillet i U19-EM, heller. Ifølge The Times er han fornøyd med den troppen han allerede har.

I stedet er det mest trolige nå at Rashford spiller i Toulon-turneringen som spilles mellom 18. og 29. mai i Frankrike, selv om avreisen dit skjer senere om United når FA-cupfinalen.

USA-ferie?

Fra før av hadde Rashford egentlig planlagt en sommerferie til USA i slutten av mars, men han tåler nok en liten utsettelse av den turen, og med 5.000 pund i bonus per kamp han spiller så overlever han nok også ombookings-gebyret.

Til nå står Rashford med seks mål på totalt 11 kamper for United etter debuten mot Midtjylland i februar, og han har brukt sine første uker på Uniteds A-lag til å sette flere rekorder.

PS: Englands EM-tropp offentliggjøres 12. mai.