U23 møter Reading

Axel Tuanzebe & co. skal forsøke å slå tilbake etter skuffende 0-2 mot Sunderland for en uke siden.

Det var United-reservenes første nederlag på eget gress siden februar 2015, den gang Fulham ble rundspilt, men like fullt forlot Leigh Sports Village med 2-1-seier i bagasjen.

Den gang var det Warren Joyce som satt bak spakene og så sitt lag gå på et sjeldent tap. Nå har suksesstreneren dratt til Wigan for å prøve å redde Championship-statusen til en klubb som vant FA-cupen så sent som i 2013, men som nå sliter i bunnen på nest øverste nivå etter forrige sesongs opprykk fra League One.

gettyimages-500418366Med Joyce borte, er det nå blitt midlertidig opp til akademi-sjef Nicky Butt (bildet til høyre) å styre Uniteds U23-lag oppover tabellen. Den gamle midtbanekjempen har påtatt seg jobben inntil klubben har funnet en permanent etterfølger til Joyce, og mot Reading mandag kveld håper han på et bedre utfall enn det han måtte ta til takke med i forrige ukes debut mot Sunderland. Den kvelden var laget hans i realiteten sjanseløst.

Foreløpig er det uvisst hvem den midlertidige sjefen tar med seg til kampen i Wycombe, men det blir nok ikke så langt unna troppen han stolte på sist. Da var følgende spillere involvert:

Kieran O’Hara; Ro-Shaun Williams, Axel Tuanzebe, Regan Poole, Sadiq El Fitouri (Matt Olosunde ’78), Sean Goss, Tosin Kehinde (Demetri Mitchell ’69), Matt Willock (Charlie Scott ’78), Scott McTominay, Josh Harrop og Devonte Redmond, mens Ilias Moutha-Sebraoui og Josh Doughty ble sittende på benken.

Kampen mot Reading starter klokken 20.00, og vises naturligvis på MUTV/TV 2 Sumo. Sendestart 19.30.