Leeds United v Manchester United - U18 Premier League

To spillere med hat trick da U18-laget vant 8-2

Det ble hele 8-2 til Manchester Uniteds U18-lag i lørdagens Premier League Cup-bortekamp mot Birmingham City.

Både Alejandro Garnacho og Manni Norkett scoret hat trick for United, mens Sam Mather og Malachi Sharpe også kom på scoringslista.

United vant begge omgangene 4-1.

U18-TRENEREN: Travis Binnion.

Målrik førsteomgang

United startet kampen på glimrende vis med høyt press, og mange sjanser. Jovisst var Sam Mather litt heldig da han sendte ballen i mål i det 13. minutt siden ballen gikk via en motspiller og inn, men det var fortjent også.

Birmingham utlignet like etterpå, men United var ikke akkurat ferdigscoret for omgangen.

Raske og gode Manni Norkett hadde ikke scoret på U18-nivå før, men scoret to raske mål som sørget for en komfortabel ledelse for United, og gode Alejandro Garnacho banket inn 4-1 med et glimrende frispark i det 36. minutt (se frisparket i liveoppdateringene nederst i saken).

4-1 var resultatet til pause.

Leeds United v Manchester United: U18 Premier League
GOD: Alejandro Garnacho.

To spillere med hat trick

Birmingham scoret andreomgangens første mål etter det som fint kan omtales som en Eric Hanbury-keepertabbe, men United hadde ingen intensjoner om å slippe Birmingham inn i kampen.

Alejandro Garnacho økte til både 5-2 og 6-2, og hadde med det scoret hat trick mot stakkars Birmingham. Malachi Sharpe la på til 7-2, før Manni Norkett fullførte sitt hat trick da han headet ballen i mål på returen etter at gode Sam Mather hadde headet i tverrliggeren.

8-2 ble sluttresultatet.

Gruppevinneren og to av de seks gruppetoerne går videre i turneringen, hvor Travis Binnions mannskap forutenom Birmingham skal møte Wolverhampton og West Bromwich.

United har i alle fall fått en god start.

Birmingham City 2–8 (1-4) Manchester United

U18 Premier League Cup

Mål: 0-1 Sam Mather (13.), 1-1 Wakefield (15.), 1-2 Manni Norkett (21.), 1-3 Norkett (23.), 1-4 Alejandro Garnacho (36.), 2-4 Manton (50.), 2-5 Garnacho (73.), 2-6 Garnacho (75.), 2-7 Malachi Sharpe (81.), 2-8 Norkett (88.).

Manchester United: Eric Hanbury – Marc Jurado, Rhys Bennett, Tyler Fredricson, Sam Murray – Dan Gore (Willy Kambwala, 70.), Kobbie Mainoo (Sonny Aljofree, 76.) – Malachi Sharpe, Alejandro Garnacho, Sam Mather – Manni Norkett.
Ubenyttede innbyttere: Tom Myles, James Nolan, Finley McAllister.

LIVE:

Her kommer de aller viktigste oppdateringene fra kampen.

1: Kampen er i gang på Birminghams treningsanlegg.

1: God United-start. Alejandro Garnacho setter Birmingham på prøve med et godt løp i midten, og han slår den ut til Sam Mather, som ikke helt klarer å komme seg til skudd. Kunne blitt ganske farlig.

5: Birmingham sliter med at United går på løp mellom leddene. Garnacho kommer seg til skudd, men skuddet går via en motspiller og ut til et hjørnespark. Den ender etter hvert med et Birmingham-frispark.

10: Sharpe kommer seg til skudd, men skuddet går rett på keeper. Burde kanskje slått inn til spiss Manni Norkett der.

13: MÅL! Sam Mather skyter via en Birmingham-spiller og i mål fra like utenfor sekstenmeteren. Fortjent ledelse, Uniteds press-spill har fungert veldig bra.

15: MÅL. 1-1. Birmingham utligner kjapt. Innlegg fra venstre, Wakefield sklir ballen i mål.

20: En liten pause i spillet de siste minuttene etter at Garnacho ble utsatt for en tøff takling. Han kan trolig fortsette etter litt behandling.

21: MÅL! Manni Norkett sender United tilbake i ledelsen etter fint spill av U18-laget!

23: MÅL! Manni Norkett igjen! United kontrer etter en redning på streken, og keeper kommer langt ut, bommer på taklingen sin, og Norkett kan fra en halv-vanskelig vinkel sette ballen i et tomt mål. 3-1 til United!

30: Garnacho med skudd like utenfor. Kunne fort vært 4-1 til United. Birmingham har også vært nær en redusering siden Norketts andre.

36: MÅL! Alejandro Garnacho banker inn et frispark fra like utenfor sekstenmeteren! Finfint utført! 4-1 til United.

PAUSE. Birmingham City 1-4 Manchester United.

46: Andre omgang er i gang.

50: MÅL. Birminghams Manton reduserer. Svakt keeperspill av Uniteds Hanbury, som lar skuddet gå under seg og inn i mål altfor enkelt.

70: BYTTE: Willy Kambwala kommer inn for Dan Gore. Kambwala har vært ute med skade i nesten ett år, så fint å se ham tilbake!

73: MÅL! Alejandro Garnacho igjen, etter å ha blitt spilt fri av Sam Mather, som kunne skutt selv.

75: MÅL! Garnacho igjen! Hat trick. Løper rett gjennom Birmingham-forsvaret etter å ha fått ballen ute på siden.

76: BYTTE: Sonny Aljofree kommer inn for Kobbie Mainoo (som har vært veldig god i dag).

81: MÅL! Malachi Sharpe er gjennom, og setter ballen kaldt i mål. 7-2 til United! Nok en god pasning av Mather. Sharpes første mål på U18-nivå.

88: MÅL! Manni Norkett header i mål på returen etter at Mathers forsøk like før gikk i tverrliggeren! Hat trick for Norkett også.