Leeds United v Manchester United: U18 Premier League

Scoring på slutten reddet poeng for United

United var klart best i førsteomgangen, uten å få uttelling.

Så var Chelsea best i andreomgangen frem til de fikk Josh Brooking fortjent utvist med en halvtime igjen av oppgjøret. Da tok United over, men så rotet United det til i eget forsvar, laget straffespark, og plutselig var det Chelsea som så ut til å stikke av med alle de tre poengene.

Heldigvis hadde Álvaro Fernández (bildet øverst i saken) en scoring på lur på slutten, og det endte 1-1.

SANNSYNLIGVIS MELLOMFORNØYD: U23-trener Neil Wood.

United best i starten

United så hvassest ut i starten, og Shola Shoretire klarte nesten å drible seg gjennom Chelsea-forsvaret allerede etter ett minutt, og noen minutter senere klarte han også å komme seg til et skudd fra rundt 18 meter, men han var i ubalanse da ballen forlot foten hans, og skuddet gikk derfor et stykke over mål.

I kampens 8. minutt kom den første store sjansen på Stamford Bridge. Charlie McNeill ble spilt gjennom, og hadde en avslutning som gikk via både keeper og stolpe før den gikk ut i feltet igjen, og der kom Charlie Savage som fyrte av, men keeper klarte å få slått den ut til corner. Dobbeltsjanse for to av Uniteds Charlie-er, altså.

Noen minutter senere hadde Martin Svidersky en stor sjanse etter et Shoretire-hjørnespark, men headingen hans ble blokkert.

savage
KOM SEG TIL EN DEL SKUDD: Charlie Savage.

Chelsea mer med – men United best i målløs omgang

United fortsatte med både dobbeltsjanser, trippelsjanser og nesten-sjanser, og det var bare målet som manglet.

Chelsea kom etter hvert litt mer inn i kampen, og skapte noen sjanser, men i banespillet fremstod United som det beste laget.

Det stod 0-0 til pause etter en første omgang hvor United hadde vært best, og der en vill takling på overtid kanskje burde ført til at Chelsea skulle spilt den andre omgangen med bare ti mann?

Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly
SHORETIRE: Chelsea slet med Shola Shoretire i førsteomgangen, og etter hvert ble både Shoretire og lagkameratene utsatt for mange kyniske taklinger.

Rødt kort – omsider

Chelsea startet andreomgangen bedre enn United – knepent.

United skapte ikke så mye fremover, men like før timen var spilt, så så Dillon Hoogewerf ut til å være på vei gjennom da han ble grisetaklet av Josh Brooking.

Begge ble liggende nede etter taklingen, og etter at dommeren overså en grisetakling i førsteomgangen begynte en å lure på om dommeren kunne prestere å trekke opp et gulfarget kort, men korrekt nok ble det rødt kort, og United kunne spille den siste halvtimen mot ti mann.

Newcastle United v Manchester United: U18 Premier League
MÅTTE STOPPES ULOVLIG: Dillon Hoogewerf.

Chelsea straffet United

United så ut som om de spilte mot ti mann i førsteomgangen også, og klarte ikke å utnytte det da, og det gikk ikke så bra nå heller.

Slurvete forsvarsspill fra Björn Hardley sørget for at Olowu laget straffespark (han var på ballen, så ikke noe soleklart straffespark akkurat), og Harvey Vale sendte Matej Kovar feil vei.

Kovar reddet et straffespark i første serierunde, men klarte det ikke denne gangen.

GIKK FEIL VEI: Matej Kovar, som reddet straffespark i serieåpningen mot Leicester.

Endelig kom målet

I det 87. minutt kom endelig utligningen for Manchester United.

Venstrebacken Álvaro Fernández, som hadde nok en god kamp på Uniteds venstreback, samarbeidet med D’Mani Mellor på venstresiden, og letet etter gode pasningsmuligheter da han plutselig dro seg inn i Chelsea-feltet med ballen, og før Chelsea-forsvaret fikk sukk for seg, så hadde Fernández banket inn utligningen.

Spanjolen er ikke den mest typiske venstrebacken, men er i alle fall definitivt en spennende spiller.

Det endte 1-1, og dermed står begge lagene med to poeng etter to kamper, og igjen kom Uniteds poeng etter en sen utligning.

UTLIGNET: Álvaro Fernández.

U23: Chelsea 1–1 (0-0) Manchester United

Premier League 2
Stamford Bridge

Mål: 1-0 Harvey Vale (str. 73.), 1-1 Álvaro Fernández (87.).

G Shoretire (50), Olowu (72)
R Josh Brooking, Chelsea (61.)

Manchester United: Matej Kovar (Dermot Mee, 90+2.) – Charlie Wellens, Joseph Olowu, Björn Hardley, Álvaro Fernández – Martin Svidersky, Charlie Savage (Alejandro Garnacho, 88.) – D’Mani Mellor, Shola Shoretire, Dillon Hoogewerf (Mateo Mejia, 85.) – Charlie McNeill.
Ubenyttet innbytter: Marc Jurado.

1: Kampen er i gang.

8: United svært nær scoring! Dobbeltsjanse for Charlie McNeill og Charlie Savage, men ingen av Charlie-ene klarte å overliste keeper.

14: Shoretire har vært involvert i veldig mye for United fra sin frie rolle. United dominerer, og har skapt en del brukbare sjanser.

17: United bombaderer Chelsea med skudd etter at Charlie McNeill gjør en strålende jobb med å skaffe United ballen høyt. Dessverre gjør Chelsea en god jobb med å blokkere før det kommer et skudd som går over.

25: Chelsea kom seg nettopp til et skudd! Ufarlig rett på keeper Kovar.

32: Litt tilfeldigheter gjør at Chelsea kommer seg til et skudd som går like utenfor. Den første farlige sjansen for Chelsea, men det er fortsatt United som fremstår som det beste laget her.

39: Álvaro Fernández sliter litt med ankelen, så det er stopp i spillet på Stamford Bridge. Ser ut til at han kan fortsette.

41: Charlie McNeill skaper trøbbel for Chelsea igjen, men skyter utenfor fra distanse. Ble kanskje litt for opptatt av å skyte selv i den situasjonen.

45+2: Chelsea-spiller skulle vært utvist for en stygg takling, men det blir ikke frispark til United.

45+4: Chelsea får en mulighet på overtid, men det blir heading over. To Chelsea-spillere kolliderer, så nå ligger de nede.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang. United har ikke gjort noen bytter i pausen.

49: Harvey Vale med omgangens første skudd, men helt ufarlig.

50: Gult kort for Shola Shoretire. Så ut til at det kom litt i frustrasjon over at ikke Charlie McNeill fikk frispark to sekunder tidligere.

55: Chelsea har vært litt bedre enn United hittil i andreomgangen, men fin vending fra McNeill nå, og han kommer seg til skudd, men ikke noe som byr på problemer for Chelsea-målvakten.

59: Forferdelig takling på Dillon Hoogewerf fra Chelseas Brooking. Det burde være soleklart rødt kort. Hoogewerf ligger nede. Veldig feigt om han ikke drar opp det røde kortet.

61: RØDT KORT. Etter at begge spillere er oppe igjen, så blir Brooking korrekt utvist. Da får vi rundt en halvtime mot ti mann.

69: Noen småfarlige og kaotiske hjørnespark for United nå, men fortsatt 0-0.

72: Straffespark til Chelsea. Svakt forsvarsspill av Hardley, og stopperkollega Olowu kaster seg inn, og dommeren peker på straffemerket. MUTV-kommentatorene mener at det var veldig strengt.

73: MÅL. Harvey Vale sender Matej Kovar feil vei. Vales tredje mål for sesongen allerede, siden hans scoret begge målene mot Spurs i serieåpningen.

82: Shoretire med et frisparkforsøk som går over.

85: BYTTE: Matteo Mejia inn for Dillon Hoogewerf.

87: MÅL! Álvaro Fernández drar seg fri, og banker ballen velplassert inn i hjørnet! Glimrende av venstrebacken.

88: BYTTE: Alejandro Garnacho har kommet inn for Charlie Savage.

90+1: Fem minutter lagt til. Matej Kovar ligger nede, men han kan kanskje fortsette?

90+2: BYTTE: Dermot Mee erstatter Matej Kovar. United tar ingen sjanser.

90+7: Høy temperatur nå på overtid etter nok en kynisk Chelsea-takling! Gult kort denne gangen. Det spilles fortsatt siden det ikke har blitt spilt så veldig mye i overtiden.